Zeytinburnu'nda dehşet! Köpeği yakarak öldürdüler

Zeytinburnu'nda tasmalı ve zincirli olduğu belirtilen köpeğin, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılarak öldürüldüğü iddia edildi.

Zeytinburnu'nda dehşet! Köpeği yakarak öldürdüler
Zeytinburnu'nda dehşet! Köpeği yakarak öldürdüler
GİRİŞ 27.12.2022 09:34 GÜNCELLEME 27.12.2022 09:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

DHA'nın haberine göre; Zeytinburnu Maltepe Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, tasma ve zinciri olduğu belirtilen bir köpeği yakarak öldürdü.

Sabah saatlerinde iş yerlerini açmaya gelen esnaf, yanan köpeğin üzerine su döktü. Yanıklar nedeniyle ağır yaralanan köpek kurtarılamadı. 

Acımasızca öldürülen sokak köpeğini kurtarmaya çalışan esnaf Ramazan Mesut Yılmaz, "Geldiğimizde köpek hala yanıyordu. Ya öldürüp attılar ya da yaktılar. Canilik bu yapılan. Önce ateş yakılmış burada. Ne olduğuna bakmaya geldiğimizde köpeği gördük. Bizim de köpeğimiz var, o durumu görünce çok kötü olduk. Etrafa sorduk sahibi var mı diye. Tasması ve zinciri vardı. Olabildiğince söndürmeye çalıştık ama, kurtaramadık" dedi.

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • emins 1 yıl önce Şikayet Et
    büyü
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey bunu yapan bre cahil. Yaptığının hesabı yarına kalır mı zannedersin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplayın Çine ihraç edin diyoruz yok...Yakarlar tabi...Yetkililer mal mal bakarsa olup bitenlere, vatandaş kendi çözüm yollarını bulur , gayet normal.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu her kim yaptıysa Rabbim onlara da aynı şekilde öyle bir ölüm nasip etsin amin deyin kardeşlerim
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın çivisi çıktı.Kıyamet iyice yaklaştı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Starbucks 35 milyar dolar değer kaybetti