Kılıçdaroğlu ile Akşener görüşmesi sonrası beklenmeyen karar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Meral Akşener arasında baş baş geçen ve 2.5 saat süren görüşmenin ardından yapılması planlanan açıklama iptal edildi.

GİRİŞ 27.12.2022 23:29 GÜNCELLEME 28.12.2022 00:46
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Altılı masada yaşanan cumhurbaşkanı adaylığı mücadelesinde gergin saatler yaşanıyor. Saraçhane mitingi sonrası aralarında kriz çıkan bunu çözmek için Çankaya Belediyesine ait Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde akşam yemeğinde bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmesi sona erdi.

AÇIKLAMA İPTAL!

Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 2,5 saat sürdü. Toplantı sonrası yapılması planlanan açıklama iptal edildi.

Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu ve diğerleri...  Çoklu aday altılı masada mı?Kılıçdaroğlu, Akşener, İmamoğlu ve diğerleri... Çoklu aday altılı masada mı?

AKŞENER "SÖYLEYENİ FENA ÇARPARIM" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı, katıldığı bir televizyon programında, mahkemenin Ekrem İmamoğlu hakkında verdiği mahkumiyet kararı çıkmadan Saraçhane'ye gitmesi ile ilgili, "Sayın Davutoğlu aradı ve üzüntü duyduğunu ifade etti. Akşener aramadı" tepkisini göstermişti.

Nevşin Mengü'den ses getirecek Akşener-Kılıçdaroğlu iddiası! 6'lı masayı sarsacak!Nevşin Mengü'den ses getirecek Akşener-Kılıçdaroğlu iddiası! 6'lı masayı sarsacak!

Fox TV'ye çıkan İyi Parti lideri, Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik tepkisine açıklamasına sert karşılık vermişti. CHP Genel Başkanı'nı aradığını fakat telefonunun kapalı olduğunu söyleyen Akşener, "İzin almak için aramadım yanlış anlaşılmasın. İzin alma mecburiyetim yok, söyleyeni de fena çarparım." sözlerini sarf etmişti.

Ekrem İmamoğlu'na 'abla' (Akşener) kazığı! CHP'li isimden dikkat çeken açıklamaEkrem İmamoğlu'na 'abla' (Akşener) kazığı! CHP'li isimden dikkat çeken açıklama

"FARZI MAHAL'İ BURADA KONUŞAMAM GELSİN GÖRELİM"

Akşener, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına yönelik soruya da şu yanıtı vermişti:

"Cumhurbaşkanı adaylığını istemek herkesin hakkıdır. Buna farzı mahal denir. 'Farzı mahal'i burada konuşamam gelsin görelim. Her şeyi partimizle konuşarak gittiğimiz için ona göre bir bakış açımız olacak."

MUTLULUK KUCAKLAŞMASI

Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verdiğini öğrenen Akşener, İmamoğlu'na sevinçle sarılmıştı.

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 134
  • Diyar-ıbekir'li 1 yıl önce Şikayet Et
    En çok ta gazeteci Faruk Aksoy la,Kemal Öztürk e üźüldüm.(Yine mi yanlış yatırım!) demişlerdir,büyük ihtimalle
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşener yine her zamanki gibi yaptı yapacağını MHP ve DYP den sonra sıra geldi CHP ye Akşener in yapısında var. Böl parçala yut. İnşallah bu sefer kendini yutacaklar
    Cevapla
  • Kayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    Aylardır bir karar alamadılar bunlar mı ülke yönetecek bunlar kreş yönetemez
    Cevapla
  • sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Unutma aylardır bizide konuşturttular icraat ile değil yaptığı yapamadığı hizmetlerle değil bu uyduruk işlerle Ekrem Bey başkan adayıdır net
    Cevapla
  • dedem 1 yıl önce Şikayet Et
    hocam bu malzemelerle bır cacık olamıyacagı daha basından bellı ıdı.
    Cevapla
  • fairman 1 yıl önce Şikayet Et
    ablam çok fena çarpar çok serttir kendileri meydanı boş bulunca sallıyor 28 şubat post modern darbesinin paşalarından biri kendisine gelirsem oraya seni yağlı kazığa oturturum dedi ama kendisinin çıtı bile çıkmadı üstelik o dönemde iç işleri bakanı idi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! Türkiye ve ABD arasında dev LNG anlaşması imzalandı
Ülkelerin 2024 yılı savunma bütçesi açıklandı! Türkiye sıra atladı...