Özel hastanede yaşlı kadının yüzüne para atan 4 sanık serbest bırakıldı

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde hasta kadının yüzüne para atarak kötü muamelede bulunan 4 kişi yapılan tutukluluk incelemesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Özel hastanede yaşlı kadının yüzüne para atan 4 sanık serbest bırakıldı
Özel hastanede yaşlı kadının yüzüne para atan 4 sanık serbest bırakıldı
GİRİŞ 28.12.2022 18:28 GÜNCELLEME 28.12.2022 19:31
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Ataşehir İçerenköy'de özel bir hastanede, sağlık çalışanlarının hasta kadının yüzüne para atarak hakaret ettiği anlara ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

HASTANENİN FAALİYETLERİ 27 GÜN DURDURULDU

Yükselen tepkilerin ardından hastanenin faaliyetleri durdurulurken, olaya karıştığı tespit edilen 9 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayına sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı. Diğer 5 şüpheliden 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 şüpheli savcılıktan serbest bırakıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından faaliyetleri durdurulan hastane 27 gün sonra 3 Kasım tarihinde yeniden hasta kabulüne başladı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDILAR

Tepki çeken görüntülerin ardından 4 şüpheli 6 Ekim tarihinde tutuklanmıştı. 4 tutuklu sanık için sulh ceza hakimliği tarafından aylık tutukluluk incelemesi yapıldı. İnceleme sonunda Ali Erata, Emrah Örgün, İlknur Kaya ve İrem Aysime Erol'un haftada bir gün imza atma şeklindeki adli kontrol şartıyla yaklaşık 3 ay sonra serbest bırakılmalarına karar verildi.

Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı: Pişkin talep!Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı: Pişkin talep!

Ataşehir'de tepki çeken özel hastane yeniden faaliyete geçtiAtaşehir'de tepki çeken özel hastane yeniden faaliyete geçti

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim demiş adalet yok diye, adliyelerimiz var, avukatlarımız var,savcılarımız var,hakimlerimiz var,mübaşirlerimiz var, katiplerimiz var, odacılarımız var, dosyalarımız var ve de takoz kalınlığında koca koca hukuk mevzuatlarımız var...
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde olan tek şey guguk kardeşim. Bizim ultra süper adaletli gugukçularımız var
    Cevapla
  • Hacı Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık çalışanına şiddete hayır.
    Cevapla
  • NASIL OLSA 1 yıl önce Şikayet Et
    NE YAPARSAN YAP NASIL OLSA "adli kontrol şartıyla serbest bırakılırsın..."
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hayvanlara eziyet eden ne kadar yatıyor?
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    En az 3 yıl. Eee mecbur adı hayvan sever olan insanlık düşmanları var arkalarında. insanlarımız da insana saygı kalmamış kim öle kim sürüne kimsenin umurunda değil ki hakimin umurunda olsun.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ne alakası var simdi bu söylediğinle bunun ona adaletli karar verilmiş buna adaletsiz benzetmen çok saçma
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastane açıldı, adamlar serbest bırakıldı, sonunda 2kuruş cezaylada dava kapanır ama iftiraya uğrayan içerde sürünür, al sana adalet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti