Teröristbaşı Duran Kalkan'dan muhalefete ittifak çağrısı!

Terör örgütü PKK/YPG elebaşı Duran Kalkan, saklandığı mağaradan açıklama yaparak Türkiye'deki seçimlerin kritik olduğunu ve muhalefetin küçük şeyleri mesele yapmadan daha fazla ittifak ve ilişki içerisinde olması yönünde çağrıda bulundu.

Teröristbaşı Duran Kalkan'dan muhalefete ittifak çağrısı!
Teröristbaşı Duran Kalkan'dan muhalefete ittifak çağrısı!
GİRİŞ 31.12.2022 21:45 GÜNCELLEME 31.12.2022 21:46
Bu Habere 468 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü operasyonlarla iyice köşeye sıkışan terör örgütü PKK/YPG, çareyi Türkiye'deki seçimlere yönelik çağrı yapmakta aramaya başladı.

"DAHA AĞIR SALDIRILAR OLABİLİR"

Örgütün ağır darbe aldığını itiraf eden teröristbaşı Duran Kalkan, "Çok kritik bir dönemdeyiz. Bugünkü saldırılar işte Tayyip Erdoğan da hep söylüyor ya 'Daha bunlar iyi günleriniz' gerçekten de neler olacağını şey etmemiz lazım. Oldukça kritik bir süreçteyiz. Bunu iyi görmek gerekiyor. Her türlü şeyler gelişebilir. Daha ağır saldırılar olabilir" dedi.

PKK elebaşı Duran Kalkan'dan itiraf: Bizi ortadan kaldıracaklarPKK elebaşı Duran Kalkan'dan itiraf: Bizi ortadan kaldıracaklar

"DAHA FAZLA İTTİFAK, İLİŞKİ, BİRLİK"

Türkiye'deki 2023 seçimleri için muhalefet partilerine ittifak ve birleşme çağrısı yapan terörist Kalkan, "Bu seçim çalışmalarını kesinlikle böyle bir mücadele olarak ele almak lazım. Bu siyasi, askeri durumla kesinlikle birleştirmek gerekli. Bunlardan kopuk, bunların dışında bir seçim kesinlikle yoktur, olamaz. Tam tersi bu ayrılık, parçalılıklar önlenmeli. Küçük şeyler mesele yapılmamalı. Daha fazla ittifak, ilişki, birlik. Tarihe gömmek gerekiyor onu. Tarihe gömmek için de ne gerekiyorsa yapmak lazım. Her türlü mücadeleyi birlikte ortak olarak yürütmek gerekli. Dışarıda da ben gerçekten demokratım, Türkiye'de gerçekten demokrasi olsun diyenler bu mücadeleye destek vermeliler" şeklinde konuştu.

"TIKANMA DERİNLEŞİYOR"

Durum gerçekten de ciddi diyen teröristbaşı, "Öyle hafife alınacak yada farklı biçimde algılanacak, değerlendirilecek bir durum değil. Bu çok zorluyor. Hareketi, yoldaşları, halkımızı, yurt seven insanları, dostlarımızı herkes tetikte yani. Şimdi herkes çaresiz, çözümsüz. Gerçekten de tıkanma derinleşiyor" açıklamasında bulundu.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 468
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vicdanı razı gelen bunlarla işbirliği yapsın öğütlerini tutsun.
    Cevapla
  • Kelleni istiyoruz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kellen bizim
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Heyhatttttt...!!?? "UN ELERKEN ELEKTENNN NELER GEÇİYORR DELİKTENNN".. "Asla PKK ile muhatap olmayız" diyen AKŞENER ve AĞIRALİOĞLU'na "abilerim ablalarım bunlara oy verin diyeee kimler oy dileniyorrr. Veeee AKŞENER, AĞIRALİOĞLUU, Koray AYDINN ve Müsavat DERVİŞOĞLU hala bu manzarada millete masal anlatıyorrr...Kurt işareti yapıyor.. Sapla saman iyice karıştıııı...!!??
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet malümun ilamı, bu seçim de Allahın izniyle Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan kazanacak ve ülkenin başına 40 ila 50 yıldır bela olan terör belasının kökü kazınacak. Bu seçimde bizlere olduğu gibi Müslüman Kürt kardeşlerimize büyük iş düşüyor bölge ve memleketlerine yapılan hizmetleri göz önüne alarak, asıl sorunun yokluk ve yoksulluk olduğunu, ekonomik özgürlüklerinin refahın olduğunu görmeleri, ayrıca nasıl ki Yugoslavya ve bakanları bölüp parçaladılar ise, aynı oyunun ülkemiz için de oynandığını görmeleri gerektiği gerçeğini anlamalı buna göre terör den beslenen hdp ye demokratik bir tokat atmaları büyük önem arz etmektedir.
    Cevapla
  • Sakarya54 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sevdiğiyle beraberdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu