Ben Bu Cihana Sığmazam hayranlarının keyfini yerine getirecek haber! Tarih belli oldu

İzleyenlerin sabırsızlık içerisinde bekleyişe koyulduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi yakın mercek altına alındı. Yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ekranlara döneceği tarih resmen duyuruldu.

GİRİŞ 08.01.2023 09:34 GÜNCELLEME 08.01.2023 09:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yüksek reyting oranlarına sahip yapımlar listesinde bulunan Ben Bu Cihana Sığmazam 3 Ocak Salı günü yayına girmedi. Hal böyle olunca sıkı takipçileri önümüzdeki hafta Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başlayıp başlamayacağını araştırmaya başladı.

Show TV Sipahi’de kimsenin beklemediği ayrılık! Yerine gelen isim herkesi şaşırttıShow TV Sipahi’de kimsenin beklemediği ayrılık! Yerine gelen isim herkesi şaşırttı

Aksiyon ve gerilimin en üst seviyede hissedildiği, sürprizlerin bitip tükenmediği Ben Bu Cihana Sığmazam projesinin yayın tarihi belli oldu. Ekran başındakilerin aklını kurcalayan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?’ sorusu nihayet yanıt buldu.

Fox TV dizisi reytinglerde sınıfta kaldı! İyilik dizisi için geri dönüşü olmayacak karar…Fox TV dizisi reytinglerde sınıfta kaldı! İyilik dizisi için geri dönüşü olmayacak karar…

Zekeriya Tekin Kurtuluş’un yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün senaryosunu kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam 10 Ocak Salı tarihinde saat 20:00’da ATV’de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Serdar Aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür diziler bir hafta oluyor diğer hafta yok sebep yılbaşı taili. Kebap kupası maçları vs. vs. Edhoyu öyle bıraktım. Şimdi bu dizide bu hafta yayınlanmadı. İzlemeyi bıraktım keyifleri bilir.
    Cevapla
  • Kadın dizisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Fos çıktı. Oktay, Kadınlara hitap edeceğiz demişti öyle oldu.
    Cevapla
  • Ada 1 yıl önce Şikayet Et
    Edho yaşananlarin aynısı yok ödeme alamadılar yok ücret konusunda anlaşamadilar bir türlü rayına oturtamadilar çok garip bir durum
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan bir dizi
    Cevapla
  • Hakan-s 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim izliyor bunu...60 yasina gelmiş takma peruklu Cakır...artik birak bu avantur sahneleri...gitmiyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”