Show TV Sipahi’de kimsenin beklemediği ayrılık! Yerine gelen isim herkesi şaşırttı

Show TV’in çiçeği burnunda projesi Sipahi’nin sıkı takipçilerini şaşkına çevirecek bir değişikliğe gidildi. Güçlü konusu ve iddialı kadrosuyla izleyenlerden tam not almayı başaran Sipahi dizisinin yönetmeni Hakan İnan ayrılıyor.

Show TV Sipahi’de kimsenin beklemediği ayrılık! Yerine gelen isim herkesi şaşırttı
Show TV Sipahi’de kimsenin beklemediği ayrılık! Yerine gelen isim herkesi şaşırttı
GİRİŞ 05.01.2023 13:42 GÜNCELLEME 05.01.2023 13:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ali Doğançay’ın senaryosunu kaleme aldığı CNP Film imzalı Sipahi dizisinin tutkunlarının beklemediği bir veda gerçekleşecek. 12 Aralık’tan bu yana ekranlarda varlık gösteren aksiyon ve istihbarat türündeki Sipahi dizisinin yönetmeni resmen ayrılıyor.

Fox TV dizisi reytinglerde sınıfta kaldı! İyilik dizisi için geri dönüşü olmayacak karar…Fox TV dizisi reytinglerde sınıfta kaldı! İyilik dizisi için geri dönüşü olmayacak karar…

Sadi Canpolat ile Mehmet Canpolat ikilisinin yapımcılığını üstlendiği Sipahi projesinin yönetmenliğini yapan Hakan İnan’ın veda kararı izleyenleri şoke etti. Daha önce Bir Zamanlar Kıbrıs, Elimi Bırakma, Kocaman Ailem, Bir Deli Sevda, Kalbimdeki Deniz gibi dizilerin yönetmenlik koltuğunda oturan Hakan İnan artık Sipahi’de olmayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam hayranlarının keyfini yerine getirecek haber! Tarih belli olduBen Bu Cihana Sığmazam hayranlarının keyfini yerine getirecek haber! Tarih belli oldu

Kaan Yıldırım’ın ‘Korkut Ali Türkoğlu’, Kerem Alışık’ın ‘Yıldırım Bozok’ ve Özge Gürel’in ‘Canan Doğan’ karakterini üstlendiği Sipahi dizisinin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca devralacak. Sipahi’nin yeni yönetmeni Doğan Ümit Karaca, Payitaht Abdülhamid, Mehmetçik Kut'ül Amare, Kurtlar Vadisi Pusu, Balkan Ninnisi, Elveda Rumeli, Payitaht Abdülhamid ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi gibi dizilerin yönetmenliğini yapmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Hdpli milliyetçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdpli milliyetçi oyuncular gibi tuhaf bir şey?
    Cevapla
  • Asgaridayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplumda çok büyük bir kesim var. Bunların tek işi gücü, yeni çıkan dizilere "tutkun" olmak. Başka bir hayat felsefeleri yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak