Son dakika! Sinan Ateş suikastını azmettirdiği öne sürülen Doğukan Çep Beykoz'da yakalandı

Son dakika haberine göre, Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin aranan Doğukan Ç. Beykoz'da yakalanarak gözaltına alındı.

GİRİŞ 05.01.2023 22:14 GÜNCELLEME 06.01.2023 10:51
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri... Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesini azmettirdiği iddia edilen Doğukan Çep İstanbul'da yakalandı.

Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!

DOĞUKAN ÇEP'İN BEYKOZ'DA BİR OTELDE SAKLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Ankara Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Ateş cinayeti soruşturmasıyla ilgili bir süredir İstanbul'da firari şüphelileri yakalamak için çalışma yürütüyordu. Bugün akşam saatlerinde Ateş cinayetine ilişkin aranan Doğukan Çep'in Beykoz İshaklı Köyünde bulunan bir otelde olduğu tespit edildi.

Azmettirici olduğu iddia edilen Doğukan Çep'in yakalandıktan sonraki ilk görüntüsü

KAÇMAYA ÇALIŞTI

İstanbul ve Ankara polislerinin ortaklaşa yaptığı çalışma sonucunda otele baskın düzenlendi. Polislerin geldiğini fark eden Doğukan Çep otelin arka kısmında bulunan ormanlık alana kaçmak istedi. Bu sırada polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi etmesinin ardından Doğukan Çep yakalandı. Yapılan aramada 2 silah ele geçirilirken, gözaltına alınan Doğukan Çep'in Ankara'ya götürüleceği öğrenildi.

TUTUKLU SAYISI 10'A ÇIKTI

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ikisi özel harekat polisi 4 şüpheli çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, 30 Aralık'ta, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı. Cinayetle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında 18 şüpheli gözaltına alınmış, daha önce adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, 1'i adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Bugün emniyette ifade işlemleri tamamlanan ikisi özel harekat polisi 4 şüpheli daha çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Böylece soruşturmada tutuklu sayısı 10'a çıktı.

Doğukan Çep

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 123
  • a.dinc 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam neden torbacılara hedef oldu biri bir açıklama yaparmı
    Cevapla
  • nnneeet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkücüleri mhpden cumhur ittifakından koparma ipe mecbur bırakma kumpası bu. cia ip fetö dhkpc pkk bağlantılarına bakılmalı. Azmettirenin kulağına kim ne fısıldadı bakılmalı. Akşener, MHPye genel başkan olmasın, faili meçhullerin sorumlusu odur diyorlar, ne derseniz deyin hepsi kabulümdür demişti yıllar önce. Akşenerden herşey beklenir.
    Cevapla
  • Hahahah 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu. Emniyete. Cokopiresmi almaya gitmis
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Soylu bu millet sizi seviyor size güveniyor azmettiricilerde açığa çıksın bu olayın vebaline kimse girmesin ortada 2 çocuk yetim kalmış
    Cevapla
  • NuR76 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerden fetö parmagi Abd var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'