Sinan Ateş suikastinde kritik gelişme! Yakalandılar

Ankara'da, Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin olaydan önce keşif yaptığı iddia edilen 2 kişi İstanbul’da yakalandı.

Sinan Ateş suikastinde kritik gelişme! Yakalandılar
Sinan Ateş suikastinde kritik gelişme! Yakalandılar
GİRİŞ 06.01.2023 20:11 GÜNCELLEME 06.01.2023 20:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında yeni bir gelişme daha yaşandı. Yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul'da düzenlenen operasyonda cinayetten bir süre önce olay yerinde keşif yaptığı iddia edilen 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

SUİKAST

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Ateş hayatını kaybetmiş, Bozkurt ise omzundan yaralanmıştı.

Cinayetin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturmada, 10 kişi tutuklandı.

Son dakika! Sinan Ateş suikastını azmettirdiği öne sürülen Doğukan Çep Beykoz'da yakalandıSon dakika! Sinan Ateş suikastını azmettirdiği öne sürülen Doğukan Çep Beykoz'da yakalandı

KAYNAK: SABAH

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Abd 1 yıl önce Şikayet Et
    Oldurmek nedir ya? Bu guzel kardese nasil kiydiniz be? Yazik ettiniz kendinize. Ahiretiniz gitti. Oysa bu dunyaya gelmemizin sadece iki nedeni vardi: Cennet ve cemalullah. Allah rahmet etsin yakinlarina sabirlar versin guzel kardes, yakisikli kardes, Rabbim seni cennetine alsin cemalini nasib etsin.
    Cevapla
  • kmp 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşenere kaset yapıp mhpden kopartıp parti kurdurdular şimdi de ülkücüleri mhpden koparmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • miaa 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkücüleri cumhur ittifakından uzaklaştırmak ipe mecbur bırakma operasyonuna benziyor fetö işi gibi duruyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman ne diyoruz... 6+1 e hayırrrrrr. Bizim millet Konyalıların bir sözü var etliekmek kafalı.... Bizim millet karnının doyduğun bakar, böyle işlerlerden anlamazlar maalesef.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz çok gördük bu yaşımıza kadar , Amerikan ajanlarının Taksimi nasıl kan gölüne çevirdiklerini, rahmetli Uğur Mumcuyu İsrail ajanlarının nasıl öldürdüğünü, sayısız bunlar. Hablemitoğlu, Bahriye Üçok ,Onat Kutlar hangisini sayayım. Irakta , İranda, Pakistan ve Afganistanda çarşı pazarda patlayan yüzlerce bomba, milyonlarca can. Giden Müslüman canı . Bu coğrafyadan Amerika elini eteğini çekmediği müddetçe olacak bu işler. Ancak içerisinde Amerikan ajanı en bol olan kesimden en çok saldırgan tutum çıkıyor. Casus belli, yapan belli cazgırlığı yapan yine onlar. HERKES BENİ ÇOK İYİ ANLADI.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı