İntikamı alınan şehit İsmail Can Akdeniz'in annesi: Yüreğimize bir parça su serpildi

8 ay önce Eren Abluka-5 Operasyonunda şehit olan Teğmen İsmail Can Akdeniz'in intikamı silah arkadaşı tarafından alındı. Haberi alan şehidin annesi Hediye Akdeniz, "Yüreğimize bir parça su serpildi" ifadelerini kullandı.

İntikamı alınan şehit İsmail Can Akdeniz'in annesi: Yüreğimize bir parça su serpildi
İntikamı alınan şehit İsmail Can Akdeniz'in annesi: Yüreğimize bir parça su serpildi
GİRİŞ 11.01.2023 20:41 GÜNCELLEME 11.01.2023 20:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Teğmen İsmail Can Akdeniz, Eren Abluka-5 Operasyonunda Cudi Dağı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 30 Nisan 2022'de şehit oldu. Şehidin omuz omuza çatıştığı silah arkadaşı o gün yemin etti, şehit İsmail Can'ın intikamını almaya. Teğmen timiyle birlikte o teröristlerin izini sürdü. Verdiği sözü tuttu.

BAKAN SOYLU: TEĞMENİMİZ 4 TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRİYOR

Ailenin beklediği ve yüreğine biraz da olsa su serpen haber İçişleri bakanı Süleyman Soylu'dan geldi.

Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, "30 Nisan tarihinde İsmail Can Akdeniz bizim kahraman şehit oluyor. Gabar Dağı'nda teğmenimizin katıldığı rahmetli İsmail'imizin intikamını alacağı yemin ettiği, teğmenimiz bugün sıcak çatışmaya giriyor ve timi ile beraber 4 teröristi etkisiz hale getiriyor." ifadelerini kullanmıştı.

"YÜREĞİMİZE BİR PARÇA SU SERPİLDİ"

Şehit Teğmen İsmail Can Akdeniz'in anne ve babası, haber sonrası sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Şehit annesi Hediye Akdeniz, "İşte yüreğimize su serpildi dedim ya onun için hepsinin kökü kurusun inşallah onların, onları besleyenlerin de." diyerek duygularını dile getirdi.

Şehit Babası Hüseyin Akdeniz de, "Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi bizi tabii ki sevindirdi ama bu acı bizimle nefes aldıkça yaşayacak. inşallah bundan sonra hiçbir terörist kalmaz." sözlerini kaydetti.

Güvenlik güçleri, şimdi Gabar dağında kalan son 3 PKK'lı teröristi arıyor.

TSK'ya iftira atan Fincancı hakkında karar verildi!TSK'ya iftira atan Fincancı hakkında karar verildi!

HDP'den ittifak ortaklarına gözdağı: Cesur olun, blöf yapmıyoruzHDP'den ittifak ortaklarına gözdağı: Cesur olun, blöf yapmıyoruz

KAYNAK: TRT HABER

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • vanlı65 1 yıl önce Şikayet Et
    anam senin yüreğini yakanların Allah'da onların yüreklerini yaksın evlerine ateş dü,ürsün teröre destek verenlerinde Allah belasını versin inşallah
    Cevapla
  • Talha 1 yıl önce Şikayet Et
    Diz çöküp tövbe edinceye kadar,bir teki sağ kalmayıncaya kadar devam.6+1 masanın kuruluş gayesi bu terörist kafirleri kurtarma çırpınışı.Bu güne kadar bir proje açıklamaları var mı?Tek açıklamaları bayrağı,Türk'lüğü nasıl kaldırırız,Türkiye'nin Silah sanayisini nasıl engelleriz projeleri bu. ALLAH'laneti Bunların Üzerlerine olsun. Amin...Terörist leşlerine 6+1 in hepsi taziye giderler.İntikamımızı alan askerlerimizin ellerini ayaklarını öperim...
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Bu vatansızlarla yürüyen destek olan herkim var ise Allahın gazabı onların üzerine olsun.
    Cevapla
  • TAHA 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan 6+1 masanın evlatları,terörist cenazesine katılmak için, yarın yarışa başlarlar.
    Cevapla
  • izmitli 1 yıl önce Şikayet Et
    Surunerek oleceksınız hepiniz ve teror destekcılerinin alayı bu sekilde surunerek gebersın ozelikle buyuk şehirlerde bunlar gibi cok terorıst aramızda dolasıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!