Alparslan Büyük Selçuklu tutkunlarını şaşırtacak gelişme! Kimsenin beklemediği isim gidiyor

Gel Dese Aşk, Sen Anlat Karadeniz, Aşk Zamanı, Bandırma Füze Kulübü, Panzehir gibi projelerde ekran önüne çıkan Öykü Gürman’dan hüsran yaşatacak haber geldi. Alparslan Büyük Selçuklu’da üstlendiği ‘Öke Hatun’ karakteriyle izleyenlerin beğenisini kazanan, performansıyla dillerden düşmeyen Öykü Gürman yollarını ayırıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu tutkunlarını şaşırtacak gelişme! Kimsenin beklemediği isim gidiyor
Alparslan Büyük Selçuklu tutkunlarını şaşırtacak gelişme! Kimsenin beklemediği isim gidiyor
GİRİŞ 24.01.2023 09:15 GÜNCELLEME 24.01.2023 09:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2018 – 2019 yılları arasında ATV’de yayına giren Sinegraf imzalı Sen Anlat Karadeniz dizisiyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan ve adı şimdilerde Alparslan Büyük Selçuklu’yla anılan Öykü Gürman’dan beklenmedik haber geldi.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da 2 isim için erken veda şoku! Teker teker ayrılıyorlarBen Bu Cihana Sığmazam’da 2 isim için erken veda şoku! Teker teker ayrılıyorlar

Yönetmenliğini Murat Onbul’un, senaristliğini Ayşe Bengi ile Rahşan Çiğdem İnan’ın yaptığı Gel Dese Aşk dizisinde oynadığı ‘Sitare Pusat’ karakteriyle ilgi odağına oturan Öykü Gürman, Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu’da İbrahim Yınal’ın eşi ‘Öke Hatun’ karakteriyle izleyenlerden tam not almayı başaran Öykü Gürman’ın macerasının biteceği açıklandı. Öykü Gürman'ın yanı sıra Umut Karadağ, Uygar Özçelik, Erdinç Gülener’in ardından Barış Bağcı ve Devrim Saltoğlu da sevilen diziyle yollarını ayırmıştı.

Gönül Dağı 83.bölüm fragmanında içleri yakıp kavuran sözler! Halime son nefesini mi verecek?Gönül Dağı 83.bölüm fragmanında içleri yakıp kavuran sözler! Halime son nefesini mi verecek?

Alparslan Büyük Selçuklu’ya veda eden Öykü Gürman daha önce Bandırma Füze Kulübü’nde ‘Nurgül’, Aşk Zamanı’nda ‘Leyla Korkmaz’, Panzehir’de ‘Zeynep’ ve Urfalıyam Ezelden’de ‘Ceylan Akın’ karakterini üstlenmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Gidişine Çok SEVİNDİK.
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişi pek de hoş olmayan insanları,böyle önemli tarihi dizilerde oynatmak intihardır.kimya uymaz..(tarihi dizi de değil ya işte..yüzde 5 tarihle uyuşuyor..gerisi fasa fiso)..
    Cevapla
  • Tipler tuhaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Öz chinese oğulları tipi çok tuhaf gören bunlar Çinli mi diye sorar?
    Cevapla
  • Yeter 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapalım yani oturup yas mı tutalım.. Dizide çizdiği rol belli.. Gitsin
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    ALPARSLAN BUYUK SELCUKLU muhteşem bir dizi her pazartesi vallahi iple çekiyorum Emeği geçenlerin hepsine teşekkür ediyorum Syn yonetmenden KÜRŞAD in hayatını anlatan bir film bekliyorum
    Cevapla
  • Türkşadfb. 1 yıl önce Şikayet Et
    bence Kürşad'ın hayatı çok güzel sinema filmi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...