Arka Sokaklar’daki kariyerinden şok kararla vazgeçmişti! Tetikçi'yle gümbür gümbür geliyor

Arka Sokaklar’da uzun yıllar boyunca üstlendiği ‘Mesut Güneri’ karakteriyle özdeşleşen, performansıyla hafızalara kazınan Şevket Çoruh’un yeni adresi belli oldu. Arka Sokaklar’a vedasıyla sıkı takipçilerini hayal kırıklığına uğratan Şevket Çoruh, O3 Medya ve Same Film ortak imzalı Tetikçi dizisiyle anlaşma sağladı.

Arka Sokaklar’daki kariyerinden şok kararla vazgeçmişti! Tetikçi'yle gümbür gümbür geliyor
Arka Sokaklar’daki kariyerinden şok kararla vazgeçmişti! Tetikçi'yle gümbür gümbür geliyor
GİRİŞ 22.01.2023 09:58 GÜNCELLEME 22.01.2023 09:58

Yağmur Zamanı, Bir İstanbul Masalı, Kavak Yelleri, Çukur, Maral: En Güzel Hikayem ve Baba gibi dizilerin senaristi Gökhan Horzum’un imzasını taşıyan Tetikçi dizisiyle ilgili detaylar şekillenmeye başladı.

Alparslan Büyük Selçuklu tutkunlarını şaşırtacak gelişme! Kimsenin beklemediği isim gidiyorAlparslan Büyük Selçuklu tutkunlarını şaşırtacak gelişme! Kimsenin beklemediği isim gidiyor

On beş yılı aşkın bir süredir Arka Sokaklar’da oyunculuk mesleğini icra eden ve vedasıyla sosyal medyanın gündemine oturan Şevket Çoruh, Fox TV’nin polisiye dizisi Tetikçi ile sözleşme imzaladı.

Arka Sokaklar’ın haricinde Ruhsar, Yılan Hikayesi, Akasya Durağı, Çiçek Taksi gibi yapımlarda boy gösteren Şevket Çoruh, Çekimleri Bodrum’da gerçekleştirilmesi planlanan Tetikçi ile yoluna devam edecek.

Timuçin Esen ile beraber ekran önüne çıkacak olan Şevket Çoruh, ‘İskender’ karakterini üstlenmeye hazırlanıyor. Öte yandan Tetikçi projesinin yönetmenliğini yapması için Kaçış, Mucize, Doktor, Teşkilat, Ramo, Söz, Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi projelere imza atan Yağız Alp Akaydın ile görüşüldüğünün bilgisine ulaşıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!