TRT1 Teşkilat 62.bölüm fragmanında tehlike alarmı çalıyor! Acele etmezse sonu kötü olacak

‘’Bütün bu soruların cevaplarını öğrenmemiz için Frederick’i almamız gerekiyor!’’ çıkışının damgasını vurduğu Teşkilat 62.bölüm fragmanında sular durulmuyor.

GİRİŞ 22.01.2023 09:55 GÜNCELLEME 22.01.2023 09:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Teşkilat 62.bölüm fragmanında Zehra, ‘Bu görev artık senin için tehlikeli bir hal almaya başladı. Bir daha o eve gitmeyeceksin Ömer’ diyerek tatlı sert bir tavır gösterir. Suikast kararını son dakika verdiklerine göre sorumlu kişilerin asıl planlarının başka olduğunun tespiti yapılırken, aradıkları soruya yanıt bulabilmek için harekete geçerler.

Ateş Kuşları 2.bölüm fragmanında içleri sızım sızım sızlatan sahne! Gözyaşları sel olduAteş Kuşları 2.bölüm fragmanında içleri sızım sızım sızlatan sahne! Gözyaşları sel oldu

Teşkilat yeni bölüm fragmanında konuşmayı dinleyebilmeleri için acele etmeleri gerektiğinin bilincinde olan Ömer kolları sıvar. Zamana karşı yarış başlarken, Ömer kimsenin radarına takılmadan hedefine varabilmek için elinden geleni ardına koymaz.

Teşkilat’ta ‘’Celine’i kullandın, yanımızda oldun; Celine öldü, senin işin bitti!’’ ifadesi tansiyonu yükselirken, dinleyiciyi bizzat koyan Ömer için tehlikenin göbeğinden geçer.

Alparslan Büyük Selçuklu tutkunlarını şaşırtacak gelişme! Kimsenin beklemediği isim gidiyorAlparslan Büyük Selçuklu tutkunlarını şaşırtacak gelişme! Kimsenin beklemediği isim gidiyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık şu Zehra yı gönderin adam gibi dizi yapın bıktık artık aşk meşk entrika boş beleş işlerden
    Cevapla
  • yadem 1 yıl önce Şikayet Et
    dizinin adını değiştirin teşkilat değil zehranın maceraları yapın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!