Ateş Kuşları 2.bölüm fragmanında içleri sızım sızım sızlatan sahne! Gözyaşları sel oldu

‘Nasıl gelmişler bu yaşa kadar tek başlarına? şeklinde çarpıcı bir sorunun yöneltildiği Ateş Kuşları 2.bölüm fragmanında Barbaros’un verdiği yanıt dikkatleri çekti.

GİRİŞ 19.01.2023 10:48 GÜNCELLEME 19.01.2023 10:48

Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanında Barbaros’un ‘5 kişiler, birbirlerine tutunup kadere karşı gelmişlerdir’ çıkışı tüyleri diken diken etti. Uzun yıllar boyunca kızının hasretiyle yanıp tutuşan babanın, ‘Benim kızım bir yerlerde nefes alıyor. Ağlıyor, canı yanıyor’ ifadesi içleri sızım sızım sızlattı.

TRT1 Teşkilat 62.bölüm fragmanı: ‘’Senin işin bitti!’’ Kritik operasyon için düğmeye basıldıTRT1 Teşkilat 62.bölüm fragmanı: ‘’Senin işin bitti!’’ Kritik operasyon için düğmeye basıldı

Gülayşe’nin ‘Ailemiz olamaz onu kafamıza vura vura öğrettiniz zaten, ama hayallerimiz de mi olamaz be?’ cevabı izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşattı.

Ateş Kuşları’nda daha önce kimseyle yemeğe çıkmamış olan Gülayşe’nin, Barbaros’un sunduğu teklif karşısında heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunur. Ateş Kuşları 2.bölüm fragmanında birbirine sıkı sıkıya kenetlenen kardeşlerin hayatını idame ettirdikleri yerde beklenmedik bir zamanda gerçekleşen patlama yürekleri ağza getirir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt