Camdaki Kız 65.bölüm fragmanında ortalık alevleniyor! Nalan bu kez öyle bir şey yaptı ki

Nalan’ın, ‘Benim mutluluk anlayışım bu. Ben böyle bir dünyanın içinde olduğum zaman keyif alıyorum. Öyle mutlu oluyorum’ çıkışı Camdaki Kız 65.bölüm fragmanına damgasını vurdu.

GİRİŞ 19.01.2023 15:54 GÜNCELLEME 19.01.2023 16:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında Hayri’yi kesinlikle istemediği ve hayatında hiç olmadığı kadar mutlu olduğu gerçeğini yüzüne tokat gibi çarpar. Diğer taraftan Hayri ile Sedat cephesinde de sular durulmaz, gerilim gitgide yükselir ve tekrardan hararetli bir tartışma yaşanır.

Yalı Çapkını 18.bölüm fragmanında büyük kriz patlak verdi! Kavgaya tutuştularYalı Çapkını 18.bölüm fragmanında büyük kriz patlak verdi! Kavgaya tutuştular

‘Kendim başladım. Kendim bitireceğim. Başka bir şansım kalmadı. Benim için yeni bir hayat başlayacak’ diyen Nalan, hayatını yoluna koymaya çalışsa da Hayri zorluk çıkarmaya devam eder. Her türlü yolu deneyen Hayri, onsuz başaramayacağını ve ne yapacağını bilemediğini söyleyerek Nalan'ın peşini bırakmaz.

Ateş Kuşları 2.bölüm fragmanında içleri sızım sızım sızlatan sahne! Gözyaşları sel olduAteş Kuşları 2.bölüm fragmanında içleri sızım sızım sızlatan sahne! Gözyaşları sel oldu

Camdaki Kız’da Nalan’ın kılına dahi zarar gelmesini istemeyen Muzo, ‘Hayri ondan bekleneni yaptı. Kroluk, magandalık… Bu şehirde ondan bir sürü var. Ama eğer bir daha Nalan’ın canını sıkarsa karşısında beni bulacak’ sözleriyle gözdağı verir.

TRT1 Teşkilat 62.bölüm fragmanı: ‘’Senin işin bitti!’’ Kritik operasyon için düğmeye basıldıTRT1 Teşkilat 62.bölüm fragmanı: ‘’Senin işin bitti!’’ Kritik operasyon için düğmeye basıldı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    son üc ayda üc ayxri dizidie ayni cümleler.... x-sahis diyorki "o benim karim.. "... y-sahisda cevaben " senin karin ama benimde cocugumu karninda tasiyor".. devletimiz böyle dizilere nasil müsade ediyor anlamis degilim.. bir tane dizide gecse bu dialog hadi gözden kacmistir dicem.. ama 3 dizide ayni zaman dilimde.. birileri resmen milletimizin zihnini kirletiyor.. devletimiz ya uyuyor yada bilerek sessiz kaliyor.. ikiside cok vahim..
    Cevapla
  • Sinoplu 1 yıl önce Şikayet Et
    Filimleri çekenler çevirenler finans edenler öyle bir dünyada yaşıyorlar dayı
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    filmlerin özeti herkes aldatmayı ve aldatılmayı hak ediyor.Herkes herkese talip olabilir.Yumuşak kayınbirader saçını okşar kardeşçe.işyerinde iş başlayacaklar fuhşun dik alasını yapabilir kariyer için.bunlar .Kadınların bir mal gibi gösterilmesi kadınları rahatsız etmiyorsa daha birşey demiyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyede bir 'akraba ataması' daha: Eşini daire başkanı, kardeşini müdür yaptı!
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı