"Cumhur ittifakının adayı olacak mısınız?" sorusuna Selçuk Bayraktar'dan yanıt

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar "Cumhur ittifakının adayı olacak mısınız?" sorusuna " Biz sadece işimize odaklandık" şeklide yanıt verdi.

GİRİŞ 27.01.2023 23:45 GÜNCELLEME 30.01.2023 18:17
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Beyoğlu Sohbetleri Türkiye Yüzyılı Buluşmaları'nda konuştu.

İHA, SİHA ve daha birçok güncel gelişmenin ele alındığı, soru-cevap şeklinde ilerleyen programın moderatörlüğünü Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız yaptı.

Bayraktar, programa katılanlar arasında bulunan muhalefete yakınlığı ile bilinen gazeteci Özlem Gürses'in "Bayraktar SİHA'ların hangi ülkelere satılacağına nasıl karar veriyorsunuz" şeklindeki sorusuna "Buna karar veren biz değiliz devlet karar verici merci" şeklinde cevap verdi.

"CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI SİZ Mİ OLACAKSINIZ?"

Daha sonra yine söz alan Gürses daha önce de gündeme getirilen "Cumhur ittifakının adayı siz mi olacaksınız" şeklide bir soru daha sordu.

"Bizi siyaset arenasına sokmaya çalışmayın, biz sadece işimize odaklandık" diyen Selçuk Bayraktar'ın yanıtı şu şekilde;

Galiba şu anda böyle bir tevatür dönüyor. İnsanoğlunun hayal gücünün sınırlarına kimse gem vurmak istemez. Elbette insanoğlu doğası gereği yaratıcı bir varlık. İşte hayalleriyle birlikte değişik fanteziler de üretebiliyor.

"CUMHUR İTTIFAKI’NIN ADAYI BİLDİĞİM KADARIYLA ÇOK UZUN ZAMANDIR BELLİ"

Ama benim söyleyebileceklerim bunlar tevatürden ibaret. Cumhur İttifakı’nın adayı bildiğim kadarıyla çok uzun zamandır belli. Ben de siyasette değilim yani. Niye böyle… Bir taraftan bana çok kızıyorlar. Niye siyasete giriyorsun diye. Girmiyoruz ki. Atılan iftiraya cevap veriyoruz. Bir taraftan da ‘illa gel’ ya niye geleyim. Yani işimi yapamıyor muyum onunla alakalı bir şikayet mi var? Genelde herkes memnun.

Ben öyle bilirim ki yaşamak berrak bir gölde çocuklar aşkına savaşmaktır. diyor şair. Hayatıma bu  mücadelenin anlam kattığını düşünüyorum. Ben hayatımı bununla anlamlandırıyorum. 

Hangi engelleri aştılar? Nasıl başardılar? İşte tüm detaylarıyla Bayraktar!Hangi engelleri aştılar? Nasıl başardılar? İşte tüm detaylarıyla Bayraktar!

Tarihi fotoğraf ortaya çıktı, çarpıcı mekan detayı: Dünya gündemine oturmadan hemen önce..Tarihi fotoğraf ortaya çıktı, çarpıcı mekan detayı: Dünya gündemine oturmadan hemen önce..

"GELECEĞE TAKOZ KOYANLAR"

Takozları kaldırabilen medeniyetler uçakları kaldırabiliyorlar. Onlar uzaya çıkabiliyorlar. Takoz koyanlar asıl niyetlerini gizleyerek yapıyor.

Siz araçla gelmişsinizdir muhakkak. Benzin vardı değil mi? Olmasa gelemezdiniz. Araba kalkmadığı için araba markasını suçlayamazdınız. Ama biz tarihte suçlamışız toplum olarak. Bir arabaya benzin konmamış (devrim otomobili) demişiz ki "Benzini yok kusuru bundan". ve bundan sonra ülkenin geleceğiz gitmiş.

"BU YOLA HAYATIMIZI VAKFETTİK"

Bir tane iftira doğru olsa ve cevap veremesek hakikaten kahrederim kendimi. Bir tanesi azıcık tutarlı olsa, doğru olsa. Hepsi iftira, gerçeğin 180 derece tersi. Bu yola hayatımızı vakfetmişiz adeta çürütmüşüz bu yolda ömrümüzü.

Selçuk Bayraktar: Kendi karanlıklarında yok olacaklarSelçuk Bayraktar: Kendi karanlıklarında yok olacaklar

Ben Sarıyer'de yalıda doğdum. Bu mücadelede mülteci kampı gibi ufacık odada 10 sene yaşadık. Bu mücadelede sonuna kadar gideceğiz, kararlıyız. Babam "Ölene kadar yaşayacağınız garanti korkmayın" dedi.

"YÜRÜDÜĞÜMÜZ YOLDAN ALLAH ÖMÜR VERDİKÇE DÖNMEYECEĞİZ"

Selçuk Bayraktar özel bir televizyon programında "Erdoğan, yerine sizi hazırlıyor diyorlar. Gelecekte siyasete girme planınız var mı?" sorusuna  "Benim böyle bir planım yok ama bu yolda sonuna kadar devam etme planım var. Elbette bu bir yarış, biz vazifemiz neyse onu yapacağız onlar da kendi vazifelerini yapacaklar. Yürüdüğümüz yoldan Allah ömür verdikçe dönmeyeceğiz, rahatsız olmaları bizi mutlu etmez ama doğru yolda ilerlediğimizi söylüyor diyebilirim" diye yanıt vermişti.

PROGRAMA GENİŞ KATILIM 

Pera Palas'ta gerçekleştirilen etkinliğe dini kanaat önderleri, milletvekilleri, başkonsoloslar, rektörler, gazeteciler, sanatçılar, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve çok sayıda farklı meslek gruplarından kişiler katıldı.

Almanya Başkonsolosu Johannes Regenbrect, İsrail İstanbul Konsolosluk Şefi Ehud Moshe Estem ve Hırvasitan Başkonsolosu Ivana Zerec'in yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay da programa katılanlar arasındaydı. 

Medyadan ise programa Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, Halk TV'den Özlem Gürses ile İsmail Küçükkaya, Oda TV'den Toygun Atilla, T24'ten Murat Sabuncu ve Sözcü'den Serim Sözcü katıldı.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 145
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün dertleri selçuk bey siyasete bulaşsın da, silah üretimine ara versin, kafası meşgul olsun. avuçlarını yalayacaklardır. inşaallah en kısa zamanda on bin mühendisin çalıştığı dev bir şirket olurlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisten sonra benim gölündeki başkan Selçuk Bayraktar dır.ilerde inşallah ekibine güvenip teknoloji işlerini onlara devredip ülkeyi yönetmesini canı gönülden isterim
    Cevapla
  • Bi Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne biçim soru. Cumhur ittifakının aslanlar gibi adayı var zaten. Ülkeye hizmetleri saymakla bitmeyen Recep Tayyip Erdoğan.
    Cevapla
  • Misak-ı Milli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizans kriptolarının cirit attığı memlekette Selçuk Bey gibi hakiki Osmanlı torunu olan Müslüman bir yiğitten daha çok yakışan yok o Cumhur koltuğuna. Selçuk Reis ülkenin yeni Reisi olmalı kesinlikle
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    bayraktar gubu sizi takdir ediyorum. allah yolunuzu açık etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...