Kuruluş Osman 115.bölüm fragmanında kartlar yeniden dağıtılıyor! Bütün hesaplar görülecek

Kuruluş Osman 115.bölüm fragmanında Osman Bey, ‘Beylik sadece Cenk meydanında olmak değildir. Karanlıklara gark olmayacaksın, gün yüzüne de çıkacaksın!’ diyerek taşı gediğine koyar.

GİRİŞ 01.02.2023 08:30 GÜNCELLEME 01.02.2023 15:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 115.bölüm fragmanında, ‘Her alp 10 nökeri biçmeden düşmeyecek’ diyen Osman Bey, büyük savaşın fitilini ateşler. Nayman’ın topraklara yaklaşık kırk bin nökerle geldiğini vurgulayan Osman Bey, kendisinin dediklerinin yapılmaması halinde cennet yurdu cehenneme çevireceklerinin mesajını verir.

Teşkilat 64.bölüm fragmanında imalı mesaj: ‘Serviste gecikme var, uyarmaya geldim!’Teşkilat 64.bölüm fragmanında imalı mesaj: ‘Serviste gecikme var, uyarmaya geldim!’

Osman Bey, Nayman’a karşı kurulan ordudan İsmihan Sultan tarafından men edilmesine rağmen pes etmeyerek Alpleriyle beraber savaşma kararı alıyor. Osman Bey tehlikenin farkındadır. Nayman’ın topraklarına yaklaştığını Beyler’e tekrar eder. Nayman, yurtlarını cehenneme çevirmeye gelmektedir. Osman Bey, Bey’leri Nayman’a karşı birlik olmaya ikna etmeye çalışır.

Al Sancak 3.bölüm fragmanında çarpıcı sözler: ‘Ölürken köpek gibi yalvaracaksın!’Al Sancak 3.bölüm fragmanında çarpıcı sözler: ‘Ölürken köpek gibi yalvaracaksın!’

İsmihan Sultan ve Bey’lerin gündemi Osman Bey’in birlik teklifidir. Karesi Bey’in Osman Bey’in teklifine ılımlı yaklaşması diğer beylerde hoşnutsuzluğa sebep olur. Aralarında anlaşmazlıklar vuku bulur. Nayman’a karşı bir ordu kurulma kararı alınmıştır. Fakat Osman Bey, İsmihan Sultan tarafından ordudan men edilir.

Nayman, Uçlara gelmiştir. Nayman’ın, İsmihan Sultana’a karşı tavrı herkesi şaşkına çevirir çünkü Nayman komutan olarak Osman Bey’i görmektedir. Nayman, Osman Bey’in nerede olduğunu sorgular. Osman Bey her şeye rağmen kendi oyununu kurmaktadır. Turgut Bey’i ve Alplerini etrafına toplar. Hedefinde Nayman vardır.

Orhan Bey’in durumu Kayı Obası’nda herkesi üzmektedir. Orhan Bey için şifa aranmaktadır. Bu esnada obaya gelen Bengi Hatun, “Orhan Bey yürüyemediğine göre post Alaeddin Bey’in hakkıdır” der. Öte yandan Frigg, Bala Hatun’un eline geçmiştir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    şu adamın baş rol oynadığı ecdat dizisi vah beni vah
    Cevapla
  • Yalnız 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı torunuyuz diye kerhende olsa bakıyoruz ama hiç güzel değil zevk almıyoruz oyunculara verilen paraya yazık .
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    10 kişi ile savaş oluyor Osmanlı İmparatorluğu böyle kurulmadı. Kaleler oyuncak gibi.Görseller daha güzel olabilir.
    Cevapla
  • Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi artık reyting kaybediyor senaristler yazarlar iyice şaşırdı kuruluş sanki yeşilçam bayanları kesinlikle küçümsemiyorum, ordu komutanı anki İngiltere başbakanı gibi hainlik desen diz boyu Millet artık Coşkun kanı kaynatacak sahneler istiyor ama yok artık bu da gidişle millet seyretmez ve seyretmiyoruz seyretmiyorum kendinizi oturun seyredin
    Cevapla
  • RECAİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman dizisi sıradan sıkıcı olmaya başladı. uzun zamandır seyretmiyorum. Bir bakayım diyorum meraktan 10 dakika zor seyrediyorum. Ancak Alpaslan dizisi baştan sona heyecan dolu. Bir sahnesini dahi kaçırmak istemiyorum. Kuruluş Osman dizisi artık final yapmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi