Al Sancak 3.bölüm fragmanında çarpıcı sözler: ‘Ölürken köpek gibi yalvaracaksın!’

Alsancak 3.bölüm fragmanında Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı, ‘’Yürekle savaşılır Süleyman, tam burayla. O da sen de var. Bir an önce iyileş, bu bir emirdir!’’ çıkışıyla izleyenleri derinden etkiledi.

GİRİŞ 01.02.2023 13:22 GÜNCELLEME 01.02.2023 13:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT1'in iddialı projesi Alsancak 3. bölüm fragmanında Ali, Nadia’ya ‘Benim tek bir sözüm var, onu da vatanıma verdim!’ diyerek restini çeker. Nadia ise, 'Ya anlaşmamıza uyarsın ya da ben kendi bildiğim yoluma giderim' sözleriyle ısrarcı tutumundan vazgeçmez. Yeni bölüm fragmanında Nadia'ya pabuç bırakmayan Ali ise kendisinin izin vermediği sürece hiçbir yere gidemeyeceğinin özellikle altını çizer.

Teşkilat 64.bölüm fragmanında imalı mesaj: ‘Serviste gecikme var, uyarmaya geldim!’Teşkilat 64.bölüm fragmanında imalı mesaj: ‘Serviste gecikme var, uyarmaya geldim!’

Pençe Timi Komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı, evinin garajında operasyonda öldüğünü sandığı Nadia ile karşılaşmıştır. Nadia, Ali’nin şehit düşen arkadaşı Attila’nın katillerine ulaşmayı vaat ederek; bağlı olduğu ahtapotu yok etmek için Türk Devleti’ne çalışmayı teklif eder.

Kuruluş Osman 115.bölüm fragmanında kartlar yeniden dağıtılıyor! Bütün hesaplar görülecekKuruluş Osman 115.bölüm fragmanında kartlar yeniden dağıtılıyor! Bütün hesaplar görülecek

Öte yandan Türkiye büyük bir terör tehdidiyle karşı karşıyadır. Mithat’ın başını çektiği ahtapot büyük ve kanlı bir eylemi gerçekleştirmenin arifesindedir. Kimyasal başlıklı füzeyle Türk Akımı Boru Hattı’nı imha ederek ülkede ve dünyada büyük bir kaos çıkarmayı planlamaktadırlar.

Yüzbaşı Ali ve Pençe Timi, ada baskınında elde ettikleri belgelerle bu terör eyleminin bilgisine ulaşacak ve ahtapota engel olmak için harekete geçeceklerdir. Operasyonda ağır yaralanan Süleyman’ın akıbeti merak konusudur.

Yüzbaşı Ali ve Pençe Timi ahtapotun en önemli isimlerinden birini ele geçirmeyi başaracaktır. Tüm bunların yanı sıra devam etmekte olan füze tehdidini bertaraf etmek için Ali Yüzbaşı, Nadia’yla birlikte füzeyi aramak zorunda kalacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha 2. bölümde iş bozuldu. Bizimkiler bu işi bilmiyor. Kadro güzel mevzu berbat.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef oyuncularımız çok beceriksiz. Zaten diğer dizileri izlemiyoruz. Bu tür diziler ise ilkokul müsameresi kalitesinde
    Cevapla
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu bunu öldüren kadın figüranı toplum bu şekilde mi eğitimlecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!