1 dizi daha reyting mağduru oldu! Hayatımın Şansı, Fox TV’ye şans getirmedi

Erken final yapan diziler kervanına Hayatımın Şansı da katıldı. Sekiz bölümdür macerasını sürdüren Hayatımın Şansı reyting mağduru oldu. Reytinglerdeki gidişatı düzeltemeyen Hayatımın Şansı için final kararı alındı.

1 dizi daha reyting mağduru oldu! Hayatımın Şansı, Fox TV’ye şans getirmedi
1 dizi daha reyting mağduru oldu! Hayatımın Şansı, Fox TV’ye şans getirmedi
GİRİŞ 05.02.2023 09:26 GÜNCELLEME 05.02.2023 09:27
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Bekir Baran Sıtkı’nın senaristliğini üstlendiği ve 14 Aralık’tan beri yayın hayatına devam eden Hayatımın Şansı dizisinden kötü haber geldi.

Başrollerini Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Erkan Avcı ve Musa Uzunlar gibi birbirinden iddialı isimlerin paylaştığı Hayatımın Şansı dizisi reytinglere yenildi.

Yalı Çapkını sahnesine tepkiler çığ gibi büyümüştü! Seyirci isyan bayrağını çekince…Yalı Çapkını sahnesine tepkiler çığ gibi büyümüştü! Seyirci isyan bayrağını çekince…

Önce Cemal Şan’ın sonra ise Ufuk Hakan’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan Hayatımın Şansı hakkında verilen final kararı izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in yapımcısı olduğu Hayatımın Şansı dizisinin final tarihi netlik kazandı. Büyük umutlarla başlayan ancak rakiplerinin gerisinde kalan Hayatımın Şansı 8 Şubat tarihinde ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.bölüm fragmanında işlerin rengini değiştirecek karar!Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.bölüm fragmanında işlerin rengini değiştirecek karar!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet fox tv izlemiyor
    Cevapla
  • 06 vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv de final yapmalı vatan millet düşmanı bir tv.
    Cevapla
  • Vah vah vaaaaaah 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir dizi mi vardı? ))))))) 1. Fox tv'yi ailecek izlemiyoruz... 2. Şahsım hiç Tv izlemiyorum... Adamlara haksızlık olnasun beaaa... Ondan haberim yok... )))))
    Cevapla
  • Tarzan rıfkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi dizileri tuttuki :)))
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz şans getirmesini mi istiyordunuz..!?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu