Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.bölüm fragmanında işlerin rengini değiştirecek karar!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.bölüm fragmanında ''Songül Komiserim geçici görevindeyken sizin korumanızı üstlenmek üzere Ankara Başsavcılığı tarafından görevlendirildim'' çıkışı işlerin rengini değiştirecektir.

GİRİŞ 02.02.2023 10:30 GÜNCELLEME 02.02.2023 10:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.bölüm fragmanına Pelin Görkem'in Ankara Başsavcılığı tarafından görevlendirilmesi sonucunda Sadi Payaslı'nın korumasını yapacak olması damgasını vurdu.

Alparslan Büyük Selçuklu 45.bölüm fragmanı: ‘Taht gözünüze boş göründü ama değildir!’Alparslan Büyük Selçuklu 45.bölüm fragmanı: ‘Taht gözünüze boş göründü ama değildir!’

Kıvanç’ın Sadi ve Songül’den istediği yardım sonunda Payaslılar işin peşine düşer. Diğer taraftan ablasının kaçırıldığını öğrenen Mert bu durumdan Kıvanç’ı sorumlu tutarken ikilinin arasını bulmak da Sadi’ye kalır.

Yalnızlıktan dolayı iyice dağıtan ve kendini eğlenceye veren Gizem’in okul devamsızlığı hocalarından sonra hem Araz’ın hem de Mert’in dikkatini çeker. Araz, Gizem’i bulduğu yerde tanıdık bir simayla kavga çıkarırken Gizem ve Araz’ı eve girerken gören Mert ise hayal kırıklığı yaşar.

İtalyan bir uyuşturucu kuryesinin yakalanmasının ardından çıkarılacağı mahkemeye kadar korunma görevi Songül’e verilir. Sadi Songül’ün İtalyan bir adamla 24 saat boyunca aynı yerde kalacağını duyunca kıskanmaya başlar. Songül her ne kadar bunda kıskanılacak bir şey olmadığını söylese de ertesi gün kapıyı çalan misafirle kendini Sadi’nin yerine koyar.

İkili birbirlerinden uzak bir gün geçirirken Sadi’nin Songül’ü görmek istemesi Songül’ü zor durumda bırakır. Songül çalan telefonda karşısında gördüğü iki isme inanamaz.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Rek lam lar..
    Cevapla
  • Tokatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    zaman israfı değmez göz yormaya saçmalık dolu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu