Alparslan Büyük Selçuklu 45.bölüm fragmanı: ‘Taht gözünüze boş göründü ama değildir!’

TRT1’in unutulmaz anlara sahne olan dizisi Alparslan Büyük Selçuklu 45.bölüm fragmanında gerilim en yükseğe tırmandı. Heyecan verici sahneleriyle hayranlarının takdirini kazanmayı başaran Alparslan Büyük Selçuklu’da taşlar yerinden oynayacak.

GİRİŞ 05.02.2023 09:54 GÜNCELLEME 05.02.2023 09:54

Reyting savaşında her hafta rakiplerini geride bırakan ve ikinci sezonunda da yoğun ilgi görmeye devam eden Alparslan Büyük Selçuklu’da tüm dengeler altüst olacak. Kayda değer ayrıntıları içerisinde barındıran ve içerisinde can alıcı sahnelerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu 45.bölüm fragmanıyla ortalığı kasıp kavurdu.

Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.bölüm fragmanında işlerin rengini değiştirecek karar!Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.bölüm fragmanında işlerin rengini değiştirecek karar!

Süleyman ile Flora arasında yapılacak evlilikle Selçuklu ve Ani arasında bir sulh sağlanacak ve ortak hareket edilecekti. Kutalmış’ın Surmari’ye yaptığı baskın ve Alexander’ı öldürmesiyle bu işbirliği tehlikeye girdi. Şimdi ne olacak, Grigor oğlunun ölümünün hesabını soracak mı, yoksa işbirliğine devam mı edecek?

Al Sancak 3.bölüm fragmanında çarpıcı sözler: ‘Ölürken köpek gibi yalvaracaksın!’Al Sancak 3.bölüm fragmanında çarpıcı sözler: ‘Ölürken köpek gibi yalvaracaksın!’

Kutalmış’ın aldığı Surmari, Alparslan’ın kılıç hakkıydı. Alparslan bu ilhaka razı gelecek mi, yoksa Kutalmış ile Alparslan arasında yeni bir mücadele mi başlayacak? Ani’ye Bizans imparatoru tarafından gönderilen Leon, Grigor’un hakimiyetinin önüne geçebilecek, imparatorun isteklerini tekfura yaptırabilecek mi?

Kuruluş Osman 115.bölüm fragmanında kartlar yeniden dağıtılıyor! Bütün hesaplar görülecekKuruluş Osman 115.bölüm fragmanında kartlar yeniden dağıtılıyor! Bütün hesaplar görülecek

Leon’un gelişiyle Grigor’un Ani ve civar topraklardaki ağırlığı kaybolacak. Grigor buna karşı bir önlem aldı mı? Yınal’ın ölümü üzerine sakladığı hazinenin peşine hem Kutalmış hem Leon düşecek. Alparslan da böyle büyük bir hazinenin rakiplerinin eline geçmemesi için uğraşacak, fakat ummadığı bir ihanetle karşı karşıya gelecek.

Grigor’un yanında yer alan Öke’nin bu hazine üzerindeki planları nedir? Başındaki Zeren belasına son veren Seferiye Alparslan ve kendi üzerine oynanan oyunlara karşı erinin yanında sarsılmaz bir dağ gibi durmaya devam edecek. Seferiye, Alparslan’a her daim desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı