Yalı Çapkını sahnesine tepkiler çığ gibi büyümüştü! Seyirci isyan bayrağını çekince…

İzleyenlerden sosyal medya platformu üzerinden gelen yoğun tepkiler üzerine Yalı Çapkını dizisinin 20.bölüm senaryosunda değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı.

Yalı Çapkını sahnesine tepkiler çığ gibi büyümüştü! Seyirci isyan bayrağını çekince…
Yalı Çapkını sahnesine tepkiler çığ gibi büyümüştü! Seyirci isyan bayrağını çekince…
GİRİŞ 05.02.2023 09:38 GÜNCELLEME 05.02.2023 09:38
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında her Cuma akşamı yayına giren OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisinin 20.bölümünün senaryosunda değişikliğe gidilmesine karar verildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Yalı Çapkını dizisinin sıkı takipçileri Buçe Buse Kahraman'ın üstlendiği 'Pelin' karakterinin hikâyesinin haftalardır çıkarılmasından ötürü rahatsızlık duyuyordu. Ve hatta sosyal medya platformu üzerinden “metres” sıfatını kullanarak Pelin karakterine hakaret içerikli ifadeler kullanıyorlardı. Seyircilerin baskısının artmasının ardından Yalı Çapkını dizisinin bölüm finali değiştirildi ve yeni sahne çekildi.

Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.bölüm fragmanında işlerin rengini değiştirecek karar!Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 28.bölüm fragmanında işlerin rengini değiştirecek karar!

İlk finalde Ferit’in İfakat’la konuşup boşanmak istediğini ailesine iletmesi istediği sahneler vardı. Üstelik bu sözlere Seyran kapıda kulak misafiri oluyordu. Seyircilerin sosyal medya baskısı başarılı oldu ve diziye revize sahne yazıldı. Final apar topar değiştirildi. Seyran’ın (Afra Saraçoğlu), Ferit’in (Mert Ramazan Demir) tüm engellemelerine rağmen yalıyı basıp Pelin’in saçına yapıştığı sahne çekildi.

Alparslan Büyük Selçuklu 45.bölüm fragmanı: ‘Taht gözünüze boş göründü ama değildir!’Alparslan Büyük Selçuklu 45.bölüm fragmanı: ‘Taht gözünüze boş göründü ama değildir!’

KAYNAK: BİRSEN ALTUNTAŞ
Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • BİROL 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksızlığın başyapıtlarından biri,toplum düzenini bozmaktan başka bir işe yaramaz.Yerli dizilerin hemen hepsi böyle.Ben izlemiyorum ve izlettirmiyorum.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    diziler kadin programlari genclere yap bir sey olmaz der gibi bazi basit bir konuyu bir ay uzatiyorlar ne alaka ise yada bir iki deli getirip cin seytan ruh var evde diye her hap sallayan zaten gørur sacma sey durmadan cikarip iki saat onu koymak ne deli ise deli zaten orasi akil hastanesi mi rtuk zaten baska alem de gezer is yapmaz amma aylik parasini alir
    Cevapla
  • Diriliş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimin eli kimin cebinde belli değil..Derhal yayindan kaldırılmalı..izledim baktım çok saçma. Hiçbir konu yok sadece insanlara yalanı aldatmayı öğreten saçma sapan bir dizi. RTÜK göreve derhal yayından kaldırılsın..
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Halkımızın ahlakı kabulünün butür ilimlerle derecesi ölçülüyor.Filim artık dallas dizisine döndü isteyen izler.
    Cevapla
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    çokmu umurlarında edepsizlik,ahlaksızlık almış başını gidiyor,ondan sonrada gençlik yoldan çıkmış oluyor,yazık bu ülkeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap