Sınır hattında teröristlere geçit yok: 24 şüpheli yakalandı!

Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ ve PKK terör örgütleri mensubu 16 terörist, Edirne’de, Yunanistan ve Bulgaristan'dan Türkiye'ye geçmeye çalışan 8'i terörist 11 kişi de sınır hattın da yakalandı.

Sınır hattında teröristlere geçit yok: 24 şüpheli yakalandı!
Sınır hattında teröristlere geçit yok: 24 şüpheli yakalandı!
GİRİŞ 03.02.2023 14:45 GÜNCELLEME 03.02.2023 14:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve Hudut birlikleri tarafından terörle mücadeleye yönelik faaliyetler çerçevesinde, 8 FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi ve 8 PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü üyesi yakalandı.

Yakalanan 16 terörist hakkında yasal işlem yapıldığı belirtilen açıklamada, “Emniyet ve Asayişin sağlanması ve Terörle Mücadeleye yönelik çalışmalara, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

MSB'DEN DE AÇIKLAMA YAPILDI

Milli Savunma Bakanlığı, sınır hattında 11 kişinin yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan'a ve Bulgaristan’dan ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan 7'sinin FETÖ, 1’inin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

Muğla'da firari FETÖ hükümlüsü yakalandıMuğla'da firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Özgür Özel'in Hakan Fidan sözleri kimlere mesaj? Uzmanlar Haber7'ye açıkladıÖzgür Özel'in Hakan Fidan sözleri kimlere mesaj? Uzmanlar Haber7'ye açıkladı

TSK'nın ardından polise de 'köpekli' iftira! Mete Durna'nın yakınları gerçeği açıkladıTSK'nın ardından polise de 'köpekli' iftira! Mete Durna'nın yakınları gerçeği açıkladı

Terör örgütünden kaçan bir terörist daha teslim olduTerör örgütünden kaçan bir terörist daha teslim oldu

KAYNAK: İHA, AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö, pkk ayağına sınırdan suriyelileri geçirmeyin Avrupayı rahat ettiriyorsunuz, keşke aynı hassasiyeti doğu sınırında da görsek bunca afganlı yunanistan dan girdi demek ki.
    Cevapla
  • cmk 1 yıl önce Şikayet Et
    gebertin şunları beslemeyelim yeter Yeter artık bıktık ya . acıma acinacak duruma düşersin.yetti gari
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    neden kaçmaya çalışıyorlar anlamıyorum kaçmayanlara zaten bir şey olmuyor ki ...belediyeler fetöcülerden geçilmez ve bir şey yapılmazken
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    La kaçan maçan yok, suriyeliler avrupaya kaçıp rahatlarını bozmasın diye nöbet tutturup fetöyü bahane ediyorlar. Sanki fetöcü yakalayıp ne yapıyorlar hiç tırt.
    Cevapla
  • German 50 1 yıl önce Şikayet Et
    Yonan na kaçiyor....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler