Kahramanmaraş ve Gaziantep'te şiddetli deprem! Başkan Erdoğan'dan açıklama!

Kahramanmaraş'ta 7,4 büyüklüğünde, Gaziantep'te 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başkan Erdoğan depreme ilişkin açıklamada bulundu.

Kahramanmaraş ve Gaziantep'te şiddetli deprem! Başkan Erdoğan'dan açıklama!
Kahramanmaraş ve Gaziantep'te şiddetli deprem! Başkan Erdoğan'dan açıklama!
GİRİŞ 06.02.2023 05:47 GÜNCELLEME 06.02.2023 06:28
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Doğu, Güneydoğu, İçanadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17'de Kahramanmaraş merkezli Riçhter ölçeğine göre 7.4 büyüklüğünde depremle sallandı. AFAD'dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yurdun büyük büyük bölümünden hissedildi. 

BAŞKAN ERDOĞAN: TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

Depreme ilişkin açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  İlgili tüm birimlerimiz AFAD koordinasyonunda teyakkuz halindedir. Depremden etkilenen bölgelere arama kurtarma ekiplerimiz ivedilikle sevk edilmiştir. İçişleri ve Sağlık Bakanlığımız, AFAD, valiliklerimiz ve diğer tüm kurumlarımız çalışmalarına hızla başlamıştır.​ Yaşadığımız bu felaketi inşallah hep birlikte en kısa sürede ve en az hasarla atlatmayı temenni ediyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz.​'' ifadelerini kullandı.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen deprem sonrası devletin tüm kurumlarının ivedilikle çalışmalarını yürüttüğünü bildirdi.

Altun, sosyal medya hesabından Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. Altun, mesajında şunları şunları kaydetti:

"Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası devletimizin tüm kurumları ivedilikle çalışmalarını yürütmektedir. Milletimize, ülkemize geçmiş olsun. Halihazırda tüm çalışmalar AFAD koordinasyonunda sürdürülmektedir. Yaşanan felaket ile alakalı AFAD başta olmak üzere resmi kuruluşların bilgilendirmelerinin takip edilmesi önem arz etmektedir."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin. Birlik olma zamanı. Biz büyük bir milletiz. Hükümetimizin yanındayız. Allah yar yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemize büyük geçmiş olsun Milletimizin başı sağolsun. Allah yar ve yardımcınız olsun gün birlik ve beraberlik olmam ız gereken gündür. ALLAH bir daha böyle depremlerden ülkemizi muhafaza eylesin.
    Cevapla
  • Bedri 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Türkiyem. Bugün devletimizin yanında olma zamanı. Kendi adıma söylüyorum hakkım olan eyt konusunun devletimizin üzerinde oluşturacak ek yük nedeniyle 1 yıl ertelenmesinin uygun olacağını düşünüyorum.
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Devletimize ..Anında müdahale edildi..Yaralar sarılıyor..
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sen milletimizi koru yarabbi.zorda kalnlara uardım eyle ALLAH ım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!