İskenderun'da enkaz kaldırma çalışmaları başladı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde arama- kurtarma çalışmaları biten binalarda enkaz kaldırma işlemi başlatıldı.

GİRİŞ 11.02.2023 18:42 GÜNCELLEME 11.02.2023 18:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde arama- kurtarma faaliyetleri devam ederken, çalışmaların bittiği binalarda ise iş makineleri yardımıyla enkaz kaldırma çalışması başlatıldı. 

Ağır hasarlı binaları vinç yardımıyla tutan ekipler, kepçeler yardımıyla da molozları kamyonlara yüklüyor. İlçenin bir bölümüne elektrik ve suların verildiği öğrenilirken, binalarda yakınlarını kaybedenlerin enkaz çalışmalarını korku dolu gözlerle izlediği görüldü.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Ksm 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi billahi tallahi böyle çalışkan bir lider görmedi bu millet daha öncekiler bu yapılan hizmetleri zimmetlerine geçirmiş demekki
    Cevapla
  • M.T 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine titiz olmakta fayda var ama diğer yandan muhtemel başka büyük sorunlar çıkmadan gerekiyor. Kolay değil gerçekten. Kolaylıklar dilerim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı