Teşkilat 19 Şubat'ta (bu hafta) var mıydı: TRT1'in sevilen dizisi Pazar neden yoktu?

Hem manevi hem maddi zararlara yol açan, binlerce vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan depremin ardından TV’deki diziler hakkında flaş bir karar alındı. Depremzedeleri kurtarmak üzere çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken Teşkilat dizisinin bu hafta yayınlanmayacağı açıklandı.

Teşkilat 19 Şubat'ta (bu hafta) var mıydı: TRT1'in sevilen dizisi Pazar neden yoktu?
Teşkilat 19 Şubat'ta (bu hafta) var mıydı: TRT1'in sevilen dizisi Pazar neden yoktu?
GİRİŞ 22.02.2023 11:05 GÜNCELLEME 22.02.2023 11:05
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ciddi tahribatlara sebebiyet veren depremin ardından Türkiye çetin bir imtihandan geçiyor. Yetkili kişiler ve hatta gönüllüler canla başla çalışmalarını sürdürürken TV’de yayına giren dizilerle ilgili önemli bir karar verildi.

Kanal D’nin şansı yaver gitmedi! O Kız dizisine ilişkin geri dönüşü olmayacak kararKanal D’nin şansı yaver gitmedi! O Kız dizisine ilişkin geri dönüşü olmayacak karar

Depremin yıkıcı etkileri vatandaşlarımıza tarifi mümkün olmayan bir üzüntü yaşatırken TRT1’in MİT dizisi Teşkilat’ın bu hafta ki akıbeti belli oldu. Normal şartlar altında 12 Şubat tarihinde ekranlarda yer alması beklenen Teşkilat, depremden sonra TRT1 yayın akışından kaldırıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu başlamayacak mı? Peş peşe depremin arkasından TRT1'den son karar!Alparslan Büyük Selçuklu başlamayacak mı? Peş peşe depremin arkasından TRT1'den son karar!

Binlerce yaralının ve can kaybının olduğu, ‘Asrın Felaketi’ şeklinde nitelendirilen depremin ardından Teşkilat dizisi bu hafta TRT1 ekranında olmayacak. Milli İstibarat Teşkilatı’nda görev alan kişilerin gerek özel gerekse iş yaşantısını ekrana taşıyan Teşkilat dizisinin ekranlara döneceği tarih ise henüz bilinmiyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Naafi 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziler diziler ne bu ya. Eğitici öğretici hiç bir proğram yok insanların beyni boş şeylerle doluyor ne çocuklar İçin ne büyüker için dinlenecek izlenecek birşey yok milletimiz kan ağlıyor konu diziler
    Cevapla
  • MUHARREM 1 yıl önce Şikayet Et
    Trt "ömür dediğin"
    Cevapla
  • ahmet ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık
    Cevapla
  • Yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Davut kazanci kardeşim Allah razı olsun çok güzel bilgilendirmişsin vurma kırma öldürme kan akıtma tamam askeri milletiz ama maneviyat sıfır yeni nesil bomboş yetişiyor Sorulan İslami sorulara ben Müslümanım değilim diyerek cevap verip konuyu kapatıyor Allah muhafaza din iman bitiyor
    Cevapla
  • davut kazancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çöplüğüne dönüşen kanalları birazcık manevi bilgiler, toplumsal ahlak kuralları, deprem eğitimi, aile birliği, sosyal dayanışma, sosyal medyadaki çarpıklıklar konusunda bilgilendirici yayınlar yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Daha olmadı en azından belgesel yayınlansın. Bu travmayı yaşadıktan sonra dizi izlemek ölen binlerce insana saygısızlık olur.
    Cevapla
  • Safi 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ama sen belgesel vs. yayinlasan izleyecek mi insanlar. Gidip baska platformu, interneti izleyecek. Olmasi gereken etkileyici filmlerin icine değerlerimizi yerlestirip genclere öğretmek. Baska türlü hicbir şekilde izlemeden, tamamen baskalarin filmiyle baska degersizlikler edinecek.
    Cevapla
  • Etonbak 1 yıl önce Şikayet Et
    İnan bıktım gergin diziler kelle almalar ihanet eden kadınlar dandik dandik diziler yeter artık bırakın geçmişi ileri bakın uyduruk filmler yapmayın artık
    Cevapla
  • Varan3 1 yıl önce Şikayet Et
    Komple kaldırın belgesel lere ağırlık verin
    Cevapla
  • Sızı 1 yıl önce Şikayet Et
    Belgesel kanalı var zaten, herkes izler mi, izleyeceklerinin içine bilinmesi gerekenler serpiştirilir, becerebilirsen en iyi kulturleme, bati nadil yapıyor, ders alin biraz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'