Kanal D’nin şansı yaver gitmedi! O Kız dizisine ilişkin geri dönüşü olmayacak karar

Televizyon ekranlarında faaliyet gösteren bir yapımın daha ekran ömrü tükeniyor. Giderek kan kaybetmeye başlayan O Kız dizisinin yayın serüveni noktalanacak.

Kanal D’nin şansı yaver gitmedi! O Kız dizisine ilişkin geri dönüşü olmayacak karar
Kanal D’nin şansı yaver gitmedi! O Kız dizisine ilişkin geri dönüşü olmayacak karar
GİRİŞ 10.02.2023 11:26 GÜNCELLEME 10.02.2023 11:26

Senaristliğini Sırma Yanık’ın üstlendiği Content House imzalı O Kız dizisi hakkında radikal bir karar alındı. Önce Özlem Günhan’ın sonra ise Deniz Yılmaz Şayir’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu O Kız dizisinin yayın hayatı sona erecek.

Gönül Dağı 86.bölüm fragmanı: ‘Bütün olacaklara razıyım, ne yapayım kader böyleymiş’Gönül Dağı 86.bölüm fragmanı: ‘Bütün olacaklara razıyım, ne yapayım kader böyleymiş’

Nilgün Sağyaşar’ın yapımcısı olduğu ve 21 Eylül’den bu yana Kanal D ekranında varlık gösteren O Kız dizisinin reytinglerde yüzü gülmedi.

Oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer gibi birbirinde iddialı isimlerin bulunduğu O Kız’ın final tarihi belli oldu.

Şimdiye kadar 20 bölüm yayınlanan ve reytinglerde hedeflediğini tutturamayan O Kız dizisi 8 Mart tarihinde son kez izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...