Alparslan Büyük Selçuklu ailesi büyüdükçe büyüyor! Gelen isimleri duyunca şaşıracaksınız

TRT1’de zengin kadrosu ve güçlü konusuyla ilgi odağına yerleşen Alparslan Büyük Selçuklu’da Yıldırım Fikret Urağ ‘Amidimülk’, Atsız Karaduman ise ‘Aybars Bey’ karakterini üstlenecek.

Alparslan Büyük Selçuklu ailesi büyüdükçe büyüyor! Gelen isimleri duyunca şaşıracaksınız
Alparslan Büyük Selçuklu ailesi büyüdükçe büyüyor! Gelen isimleri duyunca şaşıracaksınız
GİRİŞ 10.02.2023 11:28 GÜNCELLEME 10.02.2023 11:29

Nefes kesen hikayesiyle zirveyi kimseyi bırakmayan Alparslan Büyük Selçuklu’ya 2 isim birden katılıyor. Gerek proje tasarımını gerekse senaristliğini Emre Konuk’un üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu’ya Yıldırım Fikret Urağ ve Atsız Karaduman geliyor.

Kanal D’nin yüzü bu sefer gülmedi! O Kız dizisi hakkında hüsrana uğratan kararKanal D’nin yüzü bu sefer gülmedi! O Kız dizisi hakkında hüsrana uğratan karar

Küçük Sırlar, Mavi Kelebekler, Muhteşem Yüzyıl ve Yolun Sonu Çanakkale gibi yapımlarda boy gösteren Yıldırım Fikret Urağ’ın Alparslan Büyük Selçuklu’daki rolü belli oldu. Urağ, ‘Amidimülk’ karakteriyle izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

Gönül Dağı 86.bölüm fragmanı: ‘Bütün olacaklara razıyım, ne yapayım kader böyleymiş’Gönül Dağı 86.bölüm fragmanı: ‘Bütün olacaklara razıyım, ne yapayım kader böyleymiş’

Babil, Söz, Poyraz Karayel, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Karadayı, Suskunlar, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde rol alan Atsız Karaduman’ın da rolü netleşti. Karaduman, ‘Aybars Bey’ karakteri ile kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı