Gönül Dağı 86.bölüm fragmanında aklanmayı başarabilecek mi? Gözaltına alınıyor!

Yasemin’in gerçek yüzünü kıl payı gören Taner, Gönül Dağı 86.bölüm fragmanında bebeğiyle beraber soluğu Dilek’in mezarında alır. Gönül Dağı’nda Sefer’in karakola götürülmesi ve hırsızlık suçu işlediği gerekçesiyle gözaltına alınması hayal kırıklığına uğrattı.

GİRİŞ 22.02.2023 11:13 GÜNCELLEME 22.02.2023 11:14

Gönül Dağı’nda Selma Öğretmen’in çok geçmeden hakikatleri anlatması üzerine Yasemin’in kendisi için doğru bir insan olmadığının farkına varan Taner’in sözleri ortalığı kasıp kavurdu.

Gönül Dağı 86.bölüm fragmanında Taner’in, ‘Dilek biz geldik. Ben yapamadım, yerine kimseyi koyamadım. Koymayacağım da, benim için kapandı bu evlilik defteri. Neyden vazgeçmem gerekiyorsa vazgeçeceğim, ama senden vazgeçmeyeceğim!’ demesi yürekleri burktu.

Diğer taraftan gözaltına alınan Sefer’in ‘Ben bütün olacaklara razıyım, ne yapayım kader böyleymiş’ çıkışı izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Gönül Dağı son bölümde, Taner ve Yasemin'in nişanı gerçekleştikten sonra yıldırım nikahıyla evlenmeye karar verirler. Nikah saati yaklaştığında Taner, Yasemin'le ilgili bir gerçeği öğrenir.

Öte yandan Gedelli'nin Sesi Gazetesi, halk tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Ramazan'ın evinin önüne gelen halk, Ramazan'ın dışarı çıkmasını engeller.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası