İstanbul'da akıllara durgunluk veren görüntü! Binanın kolonundan bakın neler çıktı...

Kahramanmaraş'taki iki büyük deprem sonrası İstanbul Kadıköy'deki bir binadan alınan kolon örneklerinin içinden gazete kupürleri, nazar boncuğu ve köpük çıktı. Ayrıca kolonda çatlaklar olduğu belirlendi.

İstanbul'da akıllara durgunluk veren görüntü! Binanın kolonundan bakın neler çıktı...
İstanbul'da akıllara durgunluk veren görüntü! Binanın kolonundan bakın neler çıktı...
GİRİŞ 15.02.2023 00:57 GÜNCELLEME 15.02.2023 00:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin acısını yaşarken, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı.

BİNADAN ALINAN ÖRNEKLER ÜZERİNDE İNCELEME YAPILDI

NTV'de yer alan habere göre, Kadıköy'de binalardan örnekler alındı. Örnekler Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı'nda incelendi.

KOLONDAN ÇIKANLAR AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Alınan örneklerde, binalardaki betondan nazar boncuğu, köpük, gazete kupürü gibi maddeler bulundu. Söz konusu maddelerin binaların temelini çok zayıflattığı vurgulanırken, alınan örneklerde çatlaklar olduğu görüldü.

KAYNAK: NTV
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • bir dost 1 yıl önce Şikayet Et
    nazar boncuğunun bulunduğu küp numune kolondan alınmaz, taze betondan örnek alınırken olur. onu birisi oraya iş olsun diye koymuş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar
Ters yönde giden otobüs katliama davetiye çıkardı! Motosikletli sürücü kıl payı kurtuldu