Başkan Erdoğan enkazdan kurtarılan Aleyna Ölmez ile görüştü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, deprem enkazından 248'inci saatte kurtarılan Aleyna Ölmez ile telefonda görüştü. Erdoğan, Ankara'ya döndüğünde 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'i ziyaret edeceğini ifade etti.

GİRİŞ 17.02.2023 20:21 GÜNCELLEME 17.02.2023 20:30
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Başkan Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depremden 248 saat sonra enkaz altından çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez ile telefonda görüşerek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Başkan Erdoğan Aleyna'nın ailesini aradı: Üzerimize ne düşüyorsa hazırızBaşkan Erdoğan Aleyna'nın ailesini aradı: Üzerimize ne düşüyorsa hazırız

ANKARA'YA DÖNDÜĞÜNDE ZİYARET EDECEK

Erdoğan, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara'ya getirilerek Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan Aleyna'nın sağlık durumunun iyi olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti, İstanbul'dan Ankara’ya döndüğünde Aleyna'yı ziyaret edeceğini belirtti.

"İSMİN ÇOK GÜZEL"

Başkan Erdoğan'ın, "Ağrın var mı kızım?" diye sorması üzerine Aleyna, "Çok hafif. Atlattım." yanıtını verdi. Erdoğan ise "Elhamdülillah. Biliyorsun, hastaların duası makbuldür. Senin ismin de çok güzel. Cumhurbaşkanlığında çalışma odamda senin bu isminle 'Aleyna' levhası var. İnşallah en yakın zamanda bir arada oluruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızım" dedi.

Aleyna ise "İnşallah" diyerek, Başkan Erdoğan'a desteği için teşekkür etti.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    işte böyle cumhuru reis olur hal hatır soran sorumları varsa gideren eyy muhalefet ders alın ders TC de değişmeyen sizler kaldınız ve varlığınız bizleri korkutuyor defolup gidin
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem bir Reis hem bir şefkat kahramanı hem bir Tayyip dede daha ne isteriz dualarımız seninle sayın Cmhurbaskanim RTE
    Cevapla
  • bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah birdaha yaşatmasın geçmiş olsun
    Cevapla
  • xyzt 1 yıl önce Şikayet Et
    bir katil kurbaniyla görüsüyor..Allah senin canini almadan bu millet belalardan kurtulmaz..adi münafik..umarim sende cocuklarinda yikilan binanin altindan 10 gün sonra cikarilirsiniz!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!