TRT1 Yürek Çıkmazı'na Merhamet’ten bomba transfer! 10 yıl sonra ekranlara dönüyor

Merhamet, Çemberimde Gül Oya, Papatyam, Yasemince gibi projelerde boy gösteren Ceren Erginsoy, TRT1’in Yürek Çıkmazı dizisine katılıyor. Ceren Erginsoy, her bölümü ayrı heyecana sahne olan Yürek Çıkmazı’nda ‘Solmaz’ karakteriyle ekran önüne çıkmaya hazırlanıyor.

TRT1 Yürek Çıkmazı'na Merhamet’ten bomba transfer! 10 yıl sonra ekranlara dönüyor
TRT1 Yürek Çıkmazı'na Merhamet’ten bomba transfer! 10 yıl sonra ekranlara dönüyor
GİRİŞ 01.03.2023 11:14 GÜNCELLEME 01.03.2023 11:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Çağatay Tosun’un oturduğu, 2013 – 2014 yılları arasında Kanal D’de yayına giren Merhamet dizisiyle yıldızı parlayan Ceren Erginsoy’un yeni adresi belli oldu.

Mahinur Ergun’un senaristliğini üstlendiği Merhamet dizisinin ardından herhangi bir projede görünmeyen Ceren Erginsoy, Yürek Çıkmazı dizisiyle anlaşmaya vardı.

Gül Oğuz’un yapımcısı olduğu ve çekimleri Balıkesir’de yapılan Merhamet dizisinden sonra ekranlara dönüş yapacak olan Ceren Erginsoy’un Yürek Çıkmazı dizisindeki rolü netlik kazandı.

Ceren Erginsoy, Bahadır İnce’nin yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Yürek Çıkmazı dizisinde Kader’in (Selen Öztürk) ablası Solmaz karakterini oynayacak.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un, senaristliğini Vilmer Özçınar ve Ayla Hacıoğlu’nun üstlendiği Yürek Çıkmazı 7 Mart Salı tarihinde saat 20:00’da TRT1’de izleyicisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • doğrucu davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam gündeme uygun haber Allah sizi bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • ------ 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem oldu diye sadece kurtuluş haberleri yapmaları mı lazım gündem zaten gergin biraz gevşemek lazım bunlar psikolojimizi de etkiler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı