Yalı Çapkını hayranlarını hayrete düşürecek ayrılık! 1 isim daha elveda diyecek

Yalı Çapkını dizisinde üstlendiği ''Efe Han'' karakteriyle izleyenlerin tüm dikkatini üzerine çeken Fırat Çelik'ten izleyenleri hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Mine Tugay'ın oynadığı Defne karakterinin arkadaşı olarak kameralar karşısına geçen Fırat Çelik, OGM Pictrues imzalı Yalı Çapkını'na elveda diyecek.

Yalı Çapkını hayranlarını hayrete düşürecek ayrılık! 1 isim daha elveda diyecek
Yalı Çapkını hayranlarını hayrete düşürecek ayrılık! 1 isim daha elveda diyecek
GİRİŞ 01.03.2023 14:03 GÜNCELLEME 01.03.2023 14:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Poyraz Karayel, Gönül İşleri, 20 Dakika, Fatmagül'ün Suçu Ne? gibi yapımlarda oyunculuk performansı sergileyen Fırat Çelik, geçtiğimiz haftalarda Yalı Çapkını'na transfer edilmişti.

Star TV Çöp Adam’da kimsenin beklemediği ayrılık! Yerine geçen isim belli olduStar TV Çöp Adam’da kimsenin beklemediği ayrılık! Yerine geçen isim belli oldu

Fırat Çelik, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve geniş bir hayran kitlesine sahip Yalı Çapkını'nda bir süredir ''Efe Han'' karakterini üstleniyordu. Mine Tugay'ın üstlendiği Defne karakterinin arkadaşı olarak projeye apayrı bir soluk kazandıran Fırat Çelik hikayesinin artık sonuna geldi.

TRT1 Yürek Çıkmazı'na Merhamet’ten bomba transfer! 10 yıl sonra ekranlara dönüyorTRT1 Yürek Çıkmazı'na Merhamet’ten bomba transfer! 10 yıl sonra ekranlara dönüyor

Afra Saraçoğlu'nun ''Seyran Şanlı'' ve Mert Ramazan Demir'in ise ''Ferit Korhan'' karakterini oynadığı Yalı Çapkını'nda Ferit Çelik'in macerası resmen bitiyor. Mehmet Barış Günger'in senaryosunu yazdığı ve Onur Güvenatam'ın yapımcısı olduğu Yalı Çapkını dizisi heyecan ve gerilimin dozu yükselmeye başladı.

Alptekin Bozkurt ve Burcu Alptekin ikilisinin yönetmenliğinde çekimleri yapılan Yalı Çapkını 22.bölümüyle 3 Mart Cuma tarihinde saat 20:00'da Star TV'de seyircisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Defolun bir saçma sapık dizilerle gelmeyin bize..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi