TRT1 Teşkilat'a yeni rakip geliyor! Başım Belada'nın kadrosunda öyle isimler var ki...

ATV’nin yepyeni dizisi Başım Belada, Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’a rakip olarak geliyor. 5 Mart’ta yayın hayatına merhaba diyecek olan Başım Belada, hem kadrosuyla hem konusuyla seyircinin dikkatini üzerine çekti.

GİRİŞ 04.03.2023 09:05 GÜNCELLEME 04.03.2023 09:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

ATV, yeni bir dizi projesiyle daha dizi severlere unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Baba Yapım imzalı Başım Belada, 5 Mart Pazar tarihinde ekran macerasına adım atacak.

Al Sancak 6.bölüm fragmanı: ‘’Bitir şunun işini hadi!’’ Gizli isim gün yüzüne çıkıyorAl Sancak 6.bölüm fragmanı: ‘’Bitir şunun işini hadi!’’ Gizli isim gün yüzüne çıkıyor

Yönetmenlik koltuğunda Hatice Memiş ile Ulaş Cihan Şimşek ikilisinin beraber oturduğu Başım Belada, TRT1’in iddialı dizisi Teşkilat’a rakip olarak geliyor.

Oyuncu kadrosunda Keremcem, Kaan Taşaner ve Merih Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Başım Belada, ekranlara iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Ateş Kuşları 6.bölüm fragmanında Nazmiye’den akıllara durgunluk veren itiraf! Meğer…Ateş Kuşları 6.bölüm fragmanında Nazmiye’den akıllara durgunluk veren itiraf! Meğer…

İlk tanıtımıyla ilgi odağına yerleşen Başım Belada’nın genel yönetmenliğini ise Yüksel Aksu yapacak. Eski bir polis memuru olan Azam Kamber’in hayat hikayesinin konu olarak işleneceği Başım Belada dizisinde oynayacak isimler belli oldu.

Emniyetteki görevinden ‘öfke kontrolü’ sebebiyle uzaklaştırılan eski bir polis ile mahalleye intikam amacıyla yeni taşınan ve sırlarla dolu geçmişi olan bir ailenin başından geçenleri gözler önüne serecek Başım Belada’nın oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Keremcem, Merih Öztürk, Kaan Taşaner, Umut Oğuz, Sinan Çalışkanoğlu, Yağmur Öztürk, Ali Çatalbaş, Zeynep Kumral, Ali İpin, Nazan Diper, Yiğit Ege Yazar, Bilgesu Kural, Ferdi Kurtuldu, Orhan Eşkin, Berke Üzrek, Burakhan Yılmaz, Sevinç Kıranlı, Bade Arazlı, Murat Akkoyunlu, Ayçin İnci, Selahattin Taşdöğen, Necip Karakaya

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat dizisini çevirenler bu işi bıraksın. Ülkenin istihbaratını zaafiyet içinde gösteriyor.
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Komedi dizisini nasil bir kafayla Teskilata rakip gosterdiniz anlamak mumkun degil.
    Cevapla
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    teşiklat ile alakası nedir:) basit komedi dizisi. :)
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilatı silecek bir dizi vardı. Sipahi. Onu da yanlış güne koyup öldürdüler. Teşkilat artık teşkilat olmaktan çıktı. Son bölümde 10 dk. dayanabildim. Eğlenceli bir dizi ise denemeye değer.
    Cevapla
  • reis 1 yıl önce Şikayet Et
    teşkilatla yarışamaz 3-5 hafta sonra yayından kaldırılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...