Ateş Kuşları 6.bölüm fragmanında Nazmiye’den akıllara durgunluk veren itiraf! Meğer…

Ateş Kuşları 6.bölüm fragmanında hiç ummadığı anda Çatal’a yakalanan Gülayşe için tehlike çanları çalmaya başlar ve bir kez daha zorlu bir sınavdan geçer. Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanında asla vazgeçmeyen Barbaros, ‘Ya öldür ya da Gülayşe’nin yanında olmama izin ver’’ çıkışıyla izleyenleri hayran bıraktırdı.

GİRİŞ 03.03.2023 09:21 GÜNCELLEME 03.03.2023 09:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ateş Kuşları’nda pes etmeye hiç niyeti olmayan Barbaros, Gülayşe’nin yanında olabilmek için bütün sınırları olabildiğince zorlamaya çalışır. Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanında Barbaros’u Gülayşe’den tamamen uzaklaştırmaya çalışan Ali her ne yaparsa yapsın amacına bir türlü ulaşamaz.

Ben Bu Cihana Sığmazam 21.bölüm fragmanı: ‘’Amcamdan önce gömeceğiz. Hemen, bu gece!’’Ben Bu Cihana Sığmazam 21.bölüm fragmanı: ‘’Amcamdan önce gömeceğiz. Hemen, bu gece!’’

‘’Götür beni buradan, kaçır beni Barbar kaçır işte’’ diyen Gülayşe’nin aldığı karar şok etkisi oluşturdu. Barbaros’un Gülayşe’yi götürdüğünü öğrenen kardeşleri neye uğradığını şaşırır ve onun dönmesi adına elinden geleni ardına koymaz. Yıllar önce bebeği çöpe attığı gün yüzüne çıkan Nazmiye, ‘’Çünkü bazen kendi aileni korumak için başkalarınınkini çöpe atarsın’’ itirafı ortalığı salladı.

Kuruluş Osman 117.bölüm fragmanı: ‘’Osman Bey’e olan nefretim seninkinden fazladır!’’Kuruluş Osman 117.bölüm fragmanı: ‘’Osman Bey’e olan nefretim seninkinden fazladır!’’

Barbaros, Gülayşe’yi kaçırırken, Çatal ise Gülayşe’nin peşindedir. Gülayşe, 20 yıl önce kendisini çöpe bırakan öz amcası Menderes ve yengesi Naz ile karşı karşıyadır. Gülayşe’nin Ali’ye olan öfkesi gözünü karartır.

Barbaros’tan onu kaçırmasını ister. Ejderhaya binen Gülayşe ve Barbaros mola yerine veda ederken Ateş Kuşları, gözü gibi baktığı Gülayşe’yi kaybetmekle yüzleşir. Ali ve Zıpkın, Gülayşe’yi bulmak için Barbaros’u tanıyan kişinin, Mete’nin peşindedir.

 Ateş Kuşları’nın en büyük kâbusu gerçek olur. Gülayşe, bu kez Çatal’ın ağına düşer. Geçmişte ise Ali’nin planı işe yarar ve Çatal’ın elinden kurtulmayı başarırlar. Ama bu kez de Kara ortada yoktur. Ateş Kuşları’ndan ayrı düşen Kara’nın peşinde yine aynı araba vardır. Kara kurtulacak mıdır?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    BU BAŞ ÖRTÜSÜ gül ayşe hanıma çok yakışmış yakışma bu kadar güzel olur başarılar dileriz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi