Ben Bu Cihana Sığmazam 21.bölüm fragmanında üzücü haber! Ruhunu teslim mi edecek?

Ben Bu Cihana Sığmazam 21.bölüm fragmanında sağlık durumu kritik olan ve apar topar ameliyathaneye alınan Cezayir için umutlu bekleyiş başlar. Cezayir’in ameliyatını gerçekleştiren Firuze’nin ağzından dökülen kelimeler Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanına damgasını vurdu.

GİRİŞ 08.03.2023 08:58 GÜNCELLEME 08.03.2023 08:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam 21.bölüm fragmanında gözler ameliyat masasına yatan Cezayir’in yaşam savaşını kazanıp kazanamayacağına çevrilir. Operasyon esnasında Cezayir için gerekli müdahalelerde bulunan Firuze’nin, ‘’Aç gözlerini, o gözler hep Leyla’ya baksın’’ çıkışına izleyenler dikkat kesildi.

Kuruluş Osman 117.bölüm fragmanı: ‘’Osman Bey’e olan nefretim seninkinden fazladır!’’Kuruluş Osman 117.bölüm fragmanı: ‘’Osman Bey’e olan nefretim seninkinden fazladır!’’

‘’Ondan geldik ve ona döneceğiz. Başımız sağ olsun’’ açıklaması Ben Bu Cihana Sığmazam’da tansiyonu giderek yükseltti. Zuhal, aldığı talimat üzerine çok şey bildiği düşünülen Firuze’yi öldürme girişiminde bulunur. Ölümle burun buruna gelen ve beklemediği anda saldırıya uğrayan Firuze’yi zorlu dakikalar beklemektedir.

Oktay Kaynarca’nın oynadığı Cezayir Türk karakterinin sağ mı yoksa ölü mü olduğu bilgisi şu an için belirsizliğini korumakla birlikte bu hafta merak edilen sorular yanıt bulacak.

Cezayir ve Firuze, pakt tarafından evlatlarıyla ilgili büyük bir tehdit alır. Cezayir, Beyler Divanı'nın hain üyesi Özdemir'den, ağabeyinin gerçek katilini öğrenmeye çalışır. Cezayir bu büyük düşman karşısında kendi safını sıklaştırmak için en yakınlarından gerçek bir bağlılık bekler. Tedbir için ailesini hiç umulmadık birine emanet eder.

Cezayir giderek Bassilius'un gerçek kimliğine yaklaşır. Sınırının daraldığını fark eden Bassilius, Cezayir kendi ipini çekmeden Tatavlalı'ya Cezayir'in ölüm emrini verir. Firuze, Gülendam'ın tüm hastane süreçleriyle ilgilenir ve Gülendam'ı evine getirmesiyle herkesin gözünde temize çıkar fakat Leyla bu arada Süheyla'nın hamileliğini öğrenmiştir. Bu konuda Leyla ve Firuze yeniden karşı karşıya gelir.

Firuze, Mercan'ın bir anda ortadan kaybolmasıyla onun kaybından sorumlu tuttuğu kişinin boğazına neşteri dayayıp Mercan'ın yerini öğrenmeye çalışır. Ekabir büyük aşkı Müjgan'la evlenmek için hazırlık yapmaya başlar. Bu konuda en yakın arkadaşı Cezayir, Ekabir'e destek olur.

Cezayir, Müjgan ve Ekabir'in nikahı sırasında Leyla'ya romantik bir sürpriz yapmaya hazırlanırken düşmanları bu sürprizi yapmasına izin vermez. Cezayir'in ağabeyinin katili, herkesin korktuğu bu düşman kimdir? Cezayir ailesini kime emanet edecek? Firuze'nin neşterle tehdit ettiği kişi kimdir? Cezayir, Leyla için hazırladığı sürpriz yapabilecek mi?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • selim61 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi yapanlar seyirciyle kafa bulmaktan vazgeçin az saygı duyun izleyicinize.
    Cevapla
  • mahmut34 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen de birinin yandaşısın, trolüsün...
    Cevapla
  • Kırmızı kiremit 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezayir ölüyor daha dığrusu oktay kaynarca yandaş medya atv den kıvuldu
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Yandaş kadar başına taş düşsün hemi,onun bunun trolü
    Cevapla
  • Bi Haber 1 yıl önce Şikayet Et
    dizi traş ya... hep aynı şeyler...
    Cevapla
  • nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    yav dizi zaten tutmadı , kedi her zaman keşkek yemez diye bir laf var , Kurtlar vadisi , Edho dizilerine bakmayın oradaki oyuncu kadrosu çok başkaydı ,hani şöyle bir laf var , "işi yapan ayvaz köroğlunun namı duyulur" her iki dizideki diğer oyuncular büyük oyunculardı , konularda ilgi çekici olduğu için çok tuttu. her zaman tutmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor