Kuruluş Osman 117.bölüm fragmanı: ''İşte sonunuz böyle olacak!'' Osman yargı dağıtıyor

Kuruluş Osman 117.bölüm fragmanında, Osman Bey’i tehdit eden Nayman’ın ‘’Altınları getireceksin Osman, aksi halde Bey oğulları ölür!’’ sözü tansiyonu yükseltti. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında kimseye boyun eğmeyen Osman Bey’in savaşmaktan başka çaresi yoktur.

GİRİŞ 08.03.2023 09:02 GÜNCELLEME 08.03.2023 09:02

Kuruluş Osman 117.bölüm fragmanında, ‘’Gün gaza günüdür, gün yiğitlik günüdür, gün şehadet günüdür!’’ deyip harekete geçen Osman Bey varını yoğunu ortaya koyar.

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Malhun Hatun, evladını zehirleyen kişinin peşine düşer. Bu işin arkasında kimin olduğunu öğrendiğinde ise adeta beyninden vurulmuşa döner.

Yalı Çapkını hayranlarını hayrete düşürecek ayrılık! 1 isim daha elveda diyecekYalı Çapkını hayranlarını hayrete düşürecek ayrılık! 1 isim daha elveda diyecek

Gazanın da zaferin de kendisinin olduğunun altını çizen Osman Bey’in, ‘’İşte cenk, işte meydan!’ çıkışı heyecanı ikiye katlar. Öte yandan Osman Bey’e kini ve nefreti bitmek bilmeyen ve toprakları kan gölüne çevirmek isteyen Nayman tehlike saçmaya hız kesmeden devam eder.

Star TV Çöp Adam’da kimsenin beklemediği ayrılık! Yerine geçen isim belli olduStar TV Çöp Adam’da kimsenin beklemediği ayrılık! Yerine geçen isim belli oldu

Nayman'ın gelişiyle uçlar yangın yerine dönmüştür. Nayman vergi istemektedir. Vergi verilmesine karşı olan Osman Bey ne yapacaktır? Nayman'a karşı bir ordu kurulmasını söyleyen Osman Bey, kurulacak orduya kendisi kumandanlık edecektir. İsmihan Sultan ve Beyler buna sıcak bakmazlar. Aralarındaki gerilim nasıl sonuçlanacaktır?

TRT1 Yürek Çıkmazı'na Merhamet’ten bomba transfer! 10 yıl sonra ekranlara dönüyorTRT1 Yürek Çıkmazı'na Merhamet’ten bomba transfer! 10 yıl sonra ekranlara dönüyor

Nayman, Kayı Obası'na gelir. Osman Bey'le yüzleşen Nayman'ın niyeti nedir? Osman Bey Nayman'a karşı olan kararlı tavrını sürdürecektir. Fakat aklında herkesi şaşırtacak bir yol vardır. Osman Bey'in Nayman'a karşı planı ne olacaktır?

Frigg, Bala Hatun'ların eline geçmiştir. Frigg'in yakalanması İsmihan Sultan'ı da Bengi Hatun'u da çok endişelendirir. Frigg asla konuşmamalıdır. Frigg bildiklerini söylerse Kayı'larla iplerin tamamen kopacağını bilirler. Frigg'in konuşmaması için Bengi Hatun ve İsmihan Sultan ne yapacaktır?

Osman Bey bir yandan Nayman'a karşı oyununu sürdürürken öte yandan da Yenişehir'i yeniden Kayı yurdu haline getirmeyi düşünür. Bunun için Malhun Hatun ve Bala Hatun'u vazifelendirir. Hatunlar, Yenişehir'i nasıl ele geçireceklerdir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!