Kızılcık Şerbeti 18.bölüm fragmanı: Seyirciyi ters köşeye yatıracak gelişme! Nursema...

Kızılcık Şerbeti 18.bölüm fragmanında Ömer, ‘’Sen benim hayatımın kadınısın. Bir tek seninleyken kendimi tamamlanmış hissediyorum’’ diyerek Kıvılcım’a evlilik teklifi gerçekleştirir. Kızılcık Şerbeti'nde rızası olmamasına rağmen İbrahim ile evlenmek mecburiyetinde kalan Nursema'nın ''Beni bırakma'' anne deyişi yürekleri burktu.

GİRİŞ 10.03.2023 12:47 GÜNCELLEME 10.03.2023 12:47
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti 18.bölüm fragmanında Abdullah, İbrahim ile Nursema’nın nikahının kıyılacağının gelişmesini aktarır. Diğer taraftan Kıvılcım’a jest yapan Ömer’in anlamlı sözler eşliğinde Kıvılcım’a evlenme teklifinde bulunması ve yüzük hediye etmesi duygu dolu anlara sahne oldu.

Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''

Okula tehlike saçan birinin dalması ve Kıvılcım’ı rehin alıp başına silah doğrultması tansiyonu ikiye katladı. Kıvılcım’ın hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Doğa ise korku ve paniğe kapılır.

Ömer 8.bölüm fragmanında ortalık bu sefer fena halde karışıyor! Birbirine girdilerÖmer 8.bölüm fragmanında ortalık bu sefer fena halde karışıyor! Birbirine girdiler

Öte yandan ‘’Medeni kanununun ve belediye başkanımızın bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum’’ diyen memur Nursema ile İbrahim’in nikahını kıyar. Sevmediği ve istemediği halde başkasıyla evlendirilen Nursema'nın çaresizliği ve annesinden kendisini bırakmamasını istemesi izleyenlere duygu seli yaşattı.

 Gönül Dağı 88.bölüm fragmanı: ‘’Taner’le Selma’nın ilişkisi olduğunu herkes biliyor’’ Gönül Dağı 88.bölüm fragmanı: ‘’Taner’le Selma’nın ilişkisi olduğunu herkes biliyor’’

Nursema’ya ailesinin zoruyla imam nikahı kıyılması Umut’u darma duman etmiştir. Onu sakinleştirmek her ne kadar Alev’e düşse de, o da özellikle Abdullah’ın bu işe onay vermesinden dolayı çok büyük hayal kırıklığına uğramıştır.

Abdullah Ünal’ın evinde büyük sorunlar yaşanırken güzel bir haber eve neşe katacaktır. Nilay yıllardır umut ettiği hayaline kavuşmuştur, hamiledir.

Fatih’in, Nursema’ya gönülsüz kıyılan nikahı normalleştirmesi Doğa ve Fatih cephesinde yeni bir gerilim yaratmıştır. Evde bu konuda ses yükselten ve Nursema’nın yanında duran tek kişi Doğa’dır.

Doğa bununla da yetinmeyip imam nikahının iptal edilmesi için harekete geçecektir. Kıvılcım ve Ömer’in birlikte olduğunu öğrenen Kayhan’ın gösterdiği tepki Ömer tarafından hemen bertaraf edilir.

Nursema’nın imam nikahının iptal edilmesi için Doğa’ya yardım eden Alev, hiç beklemediği bir anda bu konuyla ilgili Abdullah’la karşı karşıya geldiğinde olay farklı bir boyuta taşınacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • YKC 1 yıl önce Şikayet Et
    RTÜK sana söylüyorum duymuyormusun. Sen ne iş yaparsın, derhal bu diziyi yayından kaldırın.
    Cevapla
  • YKC 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezil dizi derhal yayından kaldırılsın
    Cevapla
  • cesaret 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi derhal yayından kaldırılmalı zina yapan yeni nikahlı bir adama babası okkalı bir Osmanlı tokatı atıp bu ne rezillik diyeceği yerde sen erkek adamsın normal demesi toplum örf ve adetlere aykırıdır. Abdullah beyin tavrıda ayrı bir rezillik..
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir muhafazakar aile bu kadar mı kötü gösterilir! RTÜK ne iş yapıyor bilmiyorum ama yanlış yapıyorlar. İnceden inceden işliyorlar. Yakında kumarda oynatırlar sadece o kaldı yapmadıkları.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhafazakar aile ne la? Neyi muhafaza ediyor muş? Dinci tayfa desene ne olduğunuz belli olsun. İslam'ın korumaya ihtiyacı yok, muhafazakar diye dinin arkasına saklanıyoruz de canımı ye. Bu arada bu kanallar hükümet yanlısı, hükümet dokunmaz. Halk tv, tele1, krt olsa yemişlerdi cezayı. Kendine müslümanlar sizi.
    Cevapla
  • muratt 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeklerle bir ilgisi olmayan saçma sapan bir dizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...