Gönül Dağı 88.bölüm fragmanı: Bardağı taşıran son damla! Yenilir yutulur gibi değil

Gönül Dağı 88.bölüm fragmanında namusuyla yaşayan Selma Öğretmen’e kirli bir iftira atılır. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında suçlamalara maruz kalan Selma Öğretmen gözyaşlarına hakim olamaz.

GİRİŞ 12.03.2023 09:27 GÜNCELLEME 12.03.2023 09:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 88.bölüm fragmanında kendi yağında kavrulan Selma Öğretmen, hiç hak etmediği ve gururunu incitecek bir tepkiyle karşılaşır. Hiçbir kabahatinin olmamasına rağmen kasaba halkının diline düşen Selma'nın gözyaşları izleyenleri duygulandırdı.

Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında çok ağır bir ithamla karşı karşıya kalan ve namusuna dil uzatılan Selma Öğretmen hayatının şokunu yaşar. Kasabalının, ‘’Önce Yasemin’le nişanlan. Nişanlı halinle öğretmen kızla kırıştır. Taner’le Selma Öğretmen’in ilişkisinin olduğunu herkes biliyor. Yalan mı? İşi pişirmiş bunlar’’ çıkışı tansiyonu yükseltir.

‘’Ben de sizi düzgün biri sanmıştım!’’ sözünü duyunca neye uğradığını şaşıran Selma Öğretmen tokadı indirir.

Ömer 8.bölüm fragmanında ortalık bu sefer fena halde karışıyor! Birbirine girdilerÖmer 8.bölüm fragmanında ortalık bu sefer fena halde karışıyor! Birbirine girdiler

Amcaoğulları hayallerine bir adım daha yaklaşır. Bilişim Vadisi'ni kurmak için kolları sıvayan amcaoğulları, beklemedikleri bir engelle karşılaşır. Taner, inşaatının durmaması için ne yapacaktır? Selma, Divane'nin kızına kavuşabilmesi için ipuçlarının peşindedir. Dursun Çavuş'a ulaşmaya çalışan Selma, sırrı bilen tek kişinin tanıdığı biri olduğunu öğrenir. Selma, gerçekleri öğrenecek midir?

Kızılcık Şerbeti 18.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Geri dönülmez yola girdiKızılcık Şerbeti 18.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Geri dönülmez yola girdi

Nikahın son anda iptal olmasını hazmedemeyen Yasemin, Kaya Ailesi'ni rahatsız etmeye devam eder. Taner'in Yasemin'e tepkisi ne olacaktır? Define yüzünden hapse giren Hüseyin ve Muammer'i burada zorlu günler beklemektedir. Koğuşun ağası ve diğer mahkumlar tarafından zor zamanlar yaşayan ikili, içlerinde bulundukları tehlikeli durumdan kurtulabilecek midir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • GÖZÜTOK 1 yıl önce Şikayet Et
    dizini 'nin bir film olmasin dan öte; örf ve adetlerimizi gelenek ve göreneklerimizi özümsemesi, tasavvufi mistik inislarimizi la da güzel motife edilmiş her geçen gün değişik dram ve neşe ile karsimiza çıkıyor lar. severek izlediğim bir dizi. bize böyle güzel dizi yaptiklari icin bütün oyuncu ekibini tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • devam.... 1 yıl önce Şikayet Et
    burada gönül dağına olumsuz yazı yazanlar büyük ihtimal gövdesi burada kendisi fikri zikri avrupa amerikada olanlar bunlarında gönül dağına ilk günden beri baktıklarına inanmıyoruz siz gidin hainlik kalleşlik şiddet gayri ahlaki... olan dizi sinema ve filmleri seyredin biz zikride fikride kendiside gövdeside bu ülkeye bağlı olarak Gönül Dağından memnunuz ve İnşallah en az 7 sezon 300 bölüm ekranımızda olur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi beğenmeyenler gidin size yakışanı izleyin, yalı çapkını yada vb. Onların konuları sizi daha çok etkiliyor ya...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Konu bulamıyor senarist saçma sapan bir hal almaya başladı.zaten uzun soluklu dizi yapamıyor bizim filimciler 15 bilemedin 20 bölumu gectimi başlıyorlar saçmalamaya abuk subuk.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlara mutluluk yasak herhalde tüm belalar bunları buluyor, millet huzur istiyor senarist iç karartmaya devam ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor