Ömer 8.bölüm fragmanı: ''Ne yapacaksın, bana talip mi olacaksın?'' Bağını koparamıyor

Ömer 8.bölüm fragmanında işin peşini bırakmayan Ömer, Gamze’ye sevmediği bir adamla evlenmemesi adına baskı uygular. Ömer yeni bölüm fragmanında Gamze’nin üstüne gitmemesi gerektiğini dile getiren Süreyya'nın kardeşi belki sevdiği başka biri olduğunun imasını yapar.

GİRİŞ 13.03.2023 15:22 GÜNCELLEME 13.03.2023 15:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ömer 8.bölüm fragmanında Ömer’in, ‘’Sen o çilingir dükkanına girdiğinde başladı her şey. Yolumun nereye gittiğini bilmiyordum. Ama çok da umrumda değildi. Çünkü her şey o kadar güzeldi ki benim için.’’ itirafı ortalığı salladı.

Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''Al Sancak’ın iddialı isminden daha önce duyulmamış açıklama! ''Vatan için bacağını...''

Ömer yeni bölüm fragmanında Utanmaz arlanmaz olduğunu söyleyerek ateş püsküren annesi Gamze’nin yüzüne tokadı yapıştırır. Diğer taraftan ‘’Ağzından çıkanı kulağın duysun, bana böyle saçma sapan sorular sorma!’’ diyerek isyan bayraklarını kaldıran Nisa ile Emine arasında tartışmanın fitili ateşlenir.

 Gönül Dağı 88.bölüm fragmanı: ‘’Taner’le Selma’nın ilişkisi olduğunu herkes biliyor’’ Gönül Dağı 88.bölüm fragmanı: ‘’Taner’le Selma’nın ilişkisi olduğunu herkes biliyor’’

Hiç beklemediği bir anda karşısında Süreyya ile kardeşini gören Ömer, ‘’Siz ne arıyorsunuz ki burada, siz beni takip mi ediyorsunuz?’’ diyerek tepkisini açıkça gösterir. Öte yandan kendisinin mutlu olmasını isteyip istemediğini soran Gamze Ömer'den, ‘’Yüzün gülecekse, mutlu olacaksa ben daha ne isterim!’’ yanıtını alır.

Kızılcık Şerbeti 18.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Geri dönülmez yola girdiKızılcık Şerbeti 18.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Geri dönülmez yola girdi

Ömer’in Gamze’ye olan aşkının tehlikeli bir boyuta geldiğini düşünen Reşat, Tahir'den önce davranarak soluğu Fatma'nın yanında alır. Bu hamleyle Tahir'i susturup herkese derin bir nefes aldırsa da mahalleden tanıdığı doktor Erdal'ın Gamze'ye talip olduğunu söylemesiyle Ömer'e ve Gamze'ye hiç beklemedikleri bir şok yaşatır.

İş bulmasıyla birlikte maddi olarak biraz rahatlayan Nisa bu sefer de çocuklarının tüm bakımının kızı Emine’ye kalması nedeniyle huzursuzdur. Bu duruma çare arayan Nisa, iş yerinde yaşadığı talihsiz kaza sonucu ailesinin çalıştığını öğrenmesi tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Reşat’ın Gamze’ye talip bulması Gamze’nin ailesinde sevinçle karşılanır. Gamze üzerindeki baskılardan son derece bunalırken, Erdal meselesi yüzünden babasına tepki gösteren Ömer, Gamze ve Erdal'ın yakınlaşmasını önlemeye çalışır. Bu sırada Ömer’in huzursuzluğuna anlam veremeyen Süreyya ona tatlı bir sürpriz yapmaya karar verir. Bu sürpriz beklenmedik olayların fitilini ateşleyecektir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar ahlaksiz ciktin sen hem nisanli hem baskasi ile görüşüyor birde ilk bolumde namaz kildi sonrası yok hep kadin pesinde kosuyorsun
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir zırva! Nişanlanacaksın, Allah'ın huzurunda yemin edeceksin. Sonra da inançlı olan nişanlına sevdiysen daha önce başkalarıyla yakınlaşman normal diyeceksin, dul bir kadının peşinden koşacaksın...
    Cevapla
  • Ne eker isek! 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu dizileri aileler de ahlâk kalmadı. Yavaş yavaş zehirlediler bizleri. Çocuklarımızı biz değil onlar büyüttü. Bu diziyi bilmem ama ama bunların geneli kavga ediyorlar bizi merakladırıp takipçi sayısını arttırıyorlar. Uyanık olun bunları tanısanız içeri almazsınız. Ama her gün evinizdeler farkında mısınız? Kitap okuyun yanlarında çocukların, sorumluluk alın; sorumluluk alsınlar. Boş dururlarsa, bırakın çocukları, her insan saçmalamaya başlayabilir..
    Cevapla
  • ismail66 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi izleyen sürü varmi
    Cevapla
  • simla 1 yıl önce Şikayet Et
    harika bir dizi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor