Serdar Arseven'den önemli mesaj! Fatih Erbakan hangi ittifakta yer almalı?

Gazeteci-Yazar Serdar Arseven, "Fatih Erbakan hangi ittifakta yer almalı?" sorusuna cevap verdi.

Serdar Arseven'den önemli mesaj! Fatih Erbakan hangi ittifakta yer almalı?
Serdar Arseven'den önemli mesaj! Fatih Erbakan hangi ittifakta yer almalı?
GİRİŞ 08.03.2023 22:50 GÜNCELLEME 08.03.2023 23:02
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Türkiye 14 Mayıs 2023 tarihinde kritik bir seçim yaşayacak.

Bir yandan birbiri ile ortak hiçbir yönü olmayan siyasi partiler Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığında birleşirken, diğer yandan Cumhur İttifakı'nın genişleyeceği konuşuluyor.

Cumhur İttifakı'na en yakın partilerden birisi de Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan Hoca'nın oğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi.

Fatih Erbakan, önceki hafta katıldığı televizyon programında, Yeniden Refah Partisi tabanının Cumhur İttifakı'nda yer alınması taleplerini takip ettiğini söylemiş, "Bizim çizgimiz ortada" diyerek de, Millet İttifakı'nda yer almalarının mümkün görünmediğini söylemişti.

Fatih Erbakan'dan sürpriz açıklama! Bir ittifaka mesajı verdi! Diğerine kapıyı kapattıFatih Erbakan'dan sürpriz açıklama! Bir ittifaka mesajı verdi! Diğerine kapıyı kapattı

FATİH ERBAKAN HANGİ İTTİFAKTA YER ALMALI?

Gazeteci Serdar Arseven de, "Fatih Erbakan hangi ittifakta yer almalı?" sorusuna cevap verdi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Arseven, "Bu konuda çok soru geliyor. Soranlara söylediğimi buradan da arz edeyim: Makûl olan, Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'nda yer almasıdır!" ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesse Yüz de 2 alır gelirse 7 8 aralığında alır meclisede girer saadetin oyunuda kuşkusuz toplayacaktır. Akp kararsız secmenide tekrar çatısı altında ittifakta tutar ve siyasi bir kariyere başlar. Ama gelmesse küsurat partisi olmaktan öteye geçemez gelki geleceğin olsun .
    Cevapla
  • Yahya toprak 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Erbakan mübarek seçime girse yada aday gösterse kazanamayacağı aşikar ama akpartinin oylarını bölüyor. İnşallah Cumhur ittifakına katılır...
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan düşmanlığı değil. Erdoğan bahane. İslam düşmanlığı var. Erdoğan içki içen biri olsa her yere heykelini dikerlerdi.
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan düşmanlığı değil. Erdoğan bahane. İslam düşmanlığı var. Erdoğan içki içen biri olsa her yere heykelini dikerlerdi.
    Cevapla
  • Durian meyvesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım Fatih bey,1.turda kendi girip, halktaki teveccühü görmek istiyor,2. turda oturup anlaşırlar.Tabiki 1 numara biraz eğilip sıradan insanların seviyesine inerse.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor