Al Sancak'ın ambiyansına renk katacak transfer! Teşkilat dizisinin sevilen üyesiydi

Kurtlar Vadisi Pusu, Binbir Gece, Yaprak Dökümü, Kuruluş Osman, Teşkilat, Söz, Medcezir, Karadayı gibi yapımlarda boy gösteren Nihat Altınkaya, TRT1’in iddialı projesi Al Sancak’a transfer edildi.

Al Sancak'ın ambiyansına renk katacak transfer! Teşkilat dizisinin sevilen üyesiydi
Al Sancak'ın ambiyansına renk katacak transfer! Teşkilat dizisinin sevilen üyesiydi
GİRİŞ 24.03.2023 09:25 GÜNCELLEME 24.03.2023 09:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son olarak Kuruluş Osman’da Viking savaşçısı ve lideri 'Olof' karakterini üstlenen Nihat Altınkaya’nın yeni adresi belli oldu. Teşkilat’ta oynadığı ‘Hulki Gürbüzoğlu’ karakteriyle hafızalara kazınan Nihat Altınkaya TRT1’in sevilen projesi Alsancak’la el sıkıştı.

Kuruluş Osman 119.bölüm fragmanı: Nayman’a 'komutan' diyen Osman’dan beklenmedik sözler!Kuruluş Osman 119.bölüm fragmanı: Nayman’a 'komutan' diyen Osman’dan beklenmedik sözler!

Günay Günaydın’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve 19 Ocak’tan beri yayın hayatına devam eden Al Sancak’la sözleşme imzalayan Nihat Altınkaya’nın rolü netlik kazandı. Nihat Altınkaya, kolayca kılık değiştirebilen ve Ahtapot’un tetikçisi olan ‘Boran’ adlı karakterle hayranlarının karşısına geçecek.

Nihat Altınkaya, Binbir Gece’de ‘Fuat’, Kurtlar Vadisi Pusu’da ‘Memati’nin adamı’, Yaprak Dökümü’nde ‘Levent Tuncel’, Söz’de ‘Erdem Kaçmaz’, Medcezir’de ‘Kaan Mavideniz’ ve Karadayı’da ise ‘Sinan Koca’ karakterini üstlenmişti.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın ve senaristliğini Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan’ın üstlendiği Al Sancak 8.bölümüyle 23 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00’da TRT1’de dizi severlerin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ENES 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka adam kalmadı memlekette hep aynı suratlar.
    Cevapla
  • Vudu vudu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokaktan adam cevirip zorla oyuncu mu yapsınlar. Oyuncular bunlar, seçip alıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekleri savunan kadından kan donduran sözler: Çocukları ölümle tehdit etti!
Avrupa devi Filistin bayrağıyla şampiyonluk kutladı