Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mehmet Şimşek açıklaması

NTV canlı yayınında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 23.03.2023 00:22 GÜNCELLEME 23.03.2023 10:01
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV canlı yayınında Seda Öğretir, Ahmed Arpat, Nazlı Çelik ve Burhanettin Duran'ın sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde görüştüğü eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"MEHMET ŞİMŞEK BEY GÖREV DÜŞERSE SEVE SEVE YAPACAĞINI İFADE ETTİ"

Mehmet Bey benim geçmişte bakanım olmuş, mesai arkadaşım olmuş, yol arkadaşım diyen Erdoğan, "Kendisiyle ilgili özellikle insanımızın refahı, huzuru noktasında bundan sonraki süreçte de nasıl bazı değerlendirmeleri yapabiliriz kendisiyle ekonomik gelişmeler konusunda fikir alışverişinde bulunalım istedim. Sağolsun yurt dışından dönüşte yanıma geldi. Kendisinin fikirlerine çok çok önem veririm. Kendisiyle bu görüşmeleri ilk defa yapmıyoruz. Hem benimle hem arkadaşlarımla bu zamana kadar hep istişare halindeyiz. Bize desteği hep devam etti, şu anda da devam ediyor. 6'lı Masa siyaseti kirlettiği için bu tür toplantılar farklı anlamlar oluyor. Bizi kendileriyle karıştırmasınlar. Bizde pazarlık olmaz, o kumar masalarında olur. Mehmet Bey'in yurt dışında bozamayacağı taahhütleri, danışmanlıkları var. Kendisiyle bundan sonraki süreçte de olabilir. Mehmet Bey görevler düşerse seve seve üstüne düşeni yapacağını söyledi. Davetime icabeti konusunda kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Lütfü 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet bey dönemi ekonomi iyi idi ondan sonra ne olduysa oldu hammaddesi olmadan yeni çin olalım ayağına beleşten yabancının konut istilası başlarda ağızları tatlandı sonra ipinucu kaçtı tekrar tutmak rekabet için doları şişirdiler bu sayede milletin alım gücünü yerle bir ettiler bakanların ve akıl hocalarının bilinçsiz ekonomi paketleri sayesinde tarihte görülmemiş enflasyon yarattılar
    Cevapla
  • Memot 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten 2 adım öncesini biliyor
    Cevapla
  • Nejmi özen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence hemen donmeli
    Cevapla
  • Şemseddin Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Bey dürüst çalışkan değerli bir Devlet Adamıydı..Ekonominin direksiyonuna en uygun isim...
    Cevapla
  • Cezayir firat 1 yıl önce Şikayet Et
    mehmet bey beyefendi yakışanı yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi