Kocaeli'de kan donduran olay: Çocuklarını öldürdüğü iddia edilen baba gözaltında

Kocaeli'de polis ekiplerinin durumundan şüphelendiği kişi, "Çocuklarımı cennete gönderdim" şeklinde söylemlerde bulundu. Eve giden ekipler ise biri 13, diğeri de 10 yaşında olan kardeşlerin hayatını kaybettiğini belirledi.

GİRİŞ 23.03.2023 15:34 GÜNCELLEME 23.03.2023 16:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 2 çocuğunu öldürdüğü iddia edilen baba gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin Tütünçiftlik Sahili'nde kimlik kontrolü için durdurdukları M. R., işlemleri sırasında "Çocuklarımı cennete gönderdim." şeklinde söylemlerde bulundu.

DURUMUNDAN ŞÜPHELENDİKLERİNDE ORTAYA ÇIKTI

Durumdan şüphelenerek sürücünün yaşadığı Esentepe Mahallesi Şehit Bilge Varlı Sokak'taki eve giden ekipler, Y. R. (13) ve E. R. (10) adlı kardeşleri hareketsiz halde buldu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kardeşlerin yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeler, otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

M.R, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çocukları öldüreceğine kendini öldürseydin
    Cevapla
  • okan 1 yıl önce Şikayet Et
    insanları her fırsatta geriyorlar. genelde siyasi ve ticari hırslar için yapılıyor. sonra da insanlar patlıyor. neden bilmedikleri bir dedikodu için sinirleri artmış. baska bir dedikodu içn biraz daha artmıs. başımızdakilerin şükre, sükunete, insancıl yollarla sorunları çözmeye yönlendirmesi lazım. Allah akıl fikir versin hepimize
    Cevapla
  • çorumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları asacaksın ibrete alem diye
    Cevapla
  • demirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortalık manyak dolu,sapık manyak katil ne varsa milletin içinde.Ne ceza var ne hapis.Olan masumlara oluyor.Allah rahmet eylesin zavallı yavrulara...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor