HDP aday çıkarmamıştı: PKK elebaşı altılı masaya yeni destek mesajı gönderdi

HDP, Kılıçdaroğlu'na destek için Cumhurbaşkanı adayı çıkarmazken, PKK elebaşı Duran Kalkan muhalefete yeni mesaj gönderdi. Terörist Kalkan, altılı masanın daha çok büyümesi gerektiğini söyledi, AK Parti iktidarını hedef aldı.

GİRİŞ 23.03.2023 14:34 GÜNCELLEME 23.03.2023 14:34
Bu Habere 164 Yorum Yapılmış

HDP'nin, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu lehine aday çıkarmama kararını duyurmasını ardından, PKK terör örgütünün elebaşlarından Duran Kalkan'dan da muhalefete destek açıklaması geldi. 

Muhalefetin güçleneceğini söyleyen PKK elebaşı, "Muhalefet vardı, altılı masa. Bir iç karışıklık yaşadı. Onlara çok değinmeyelim. Birliklerini güçlendirecekler inancındayız. Daha da büyütebilirler. Önleri açıktır. Ben her zaman söyledim. AK Parti, MHP faşist, sömürgeci, soykırımcı diktatörlüğüne karşı sekiz yıldır en büyük mücadeleyi PKK yürüttü" ifadelerini kullandı.

CHP ve Kılıçdaroğlu'nu 'İnce'den korku sardı! Ayağına kadar gidecekCHP ve Kılıçdaroğlu'nu 'İnce'den korku sardı! Ayağına kadar gidecek

İYİ Partili Ağıralioğlu'nun sözleri gündem oldu! İnce'den flaş paylaşım!İYİ Partili Ağıralioğlu'nun sözleri gündem oldu! İnce'den flaş paylaşım!

CHP'ye büyük tepki! Genel Merkez önünde protesto! CHP'ye büyük tepki! Genel Merkez önünde protesto!

PKK’nın ve FETÖ’nün adayı KılıçdaroğluPKK’nın ve FETÖ’nün adayı Kılıçdaroğlu

AK PARTİ'Yİ HEDEF ALDI

Terörist elebaşı, AK Parti'yi yıkmak için her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi: 

"AK Parti, MHP faşizmini yıkmak için mücadele edeceğiz. Böyle bir faşizmi yıkma eğilimleri, tutumları, siyasetleri destekleyeceğiz yani. Buna göre desteğimiz bu yönlüdür. Tabii. Güç katacak her türlü siyasi tutuma, söze pratiğe destek vereceğiz. Örgütlenerek destek vereceğiz. Tutumumuz böyledir yani. Seçimde biz bu temeldeyiz. Bu temelde siyaset yapanlara desteğimiz vardır.

Böyle bir mücadelenin sonuçlarını işte bir seçim süreci var. Seçim vesilesiyle siyasete de dönüştürmeye çalışacağız. Siyasi sonuçlarının alınması için de çaba harcayacak yani."

TERÖR OPERASYONLARINDAN RAHATSIZ

Mehmetçik'in terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarına da değinen elebaşı, operasyonlardan rahatsızlığını şu sözlerle anlattı:

"Saldırılar sürüyor. Artarak sürüyor, yayılarak sürüyor. Yani işte durmadan hava ve kara saldırıları yapıyor. Faşist Türk ordusu. Şengel'e de saldırdı. Her gün Rojava’ya saldırıyor. Yani dolayısıyla AK Parti, MHP faşist yönetiminin saldırganlığı sürüyor yani."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 164
  • Cengiz han 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan reis yola deva devam durmak yok bu CHP HDP iyi parti bunlari yok edeceğiz sandıkta ve pkk bitireceğiz Allah yardımıyla
    Cevapla
  • Attila 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun PKK yaşasın islam ve Erdoğan kazancak turan birliği gelecek inşallah Allah ekber
    Cevapla
  • MİSAFİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılmıştır ki bu HAK ve batılın davası oldu ALLAH haklının yanında olsun Sizin gibi lanetlilklere lanet etsin Amin
    Cevapla
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Altılı şer masası Pkk nın son umudu olmuştur.Sandıkta Altılı masa darmadağın olacak.Siyasetin çöplüğüne atılacak.
    Cevapla
  • Göktuğ 1 yıl önce Şikayet Et
    yakında o ininden çıkarsın hala görmezler mi şu zillet ittifakının savunucularının kim olduğunu az kaldı son çırpışımız eninde sonunda o inden çıkacaksınız bir gün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti