Vatandaşlar, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi avlusunda ilk orucunu açtı

Ramazan ayının ilk gününde iftarını açmak isteyen bazı vatandaşlar, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde avlusunda yerini aldı. İlk iftarını açmak için gelen vatandaşlar dron ile havadan görüntülendi.

GİRİŞ 24.03.2023 00:11 GÜNCELLEME 24.03.2023 18:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ramazan ayının ilk gününde, iftarını Ayasofya çevresinde yapmak isteyenler Sultanahmet Meydanı'nda yerini aldı. Bazı vatandaşlar yeşil alanlarda oturarak iftar saatini beklerken, bazıları da banklarda ezanın okunmasını bekledi. İftar saatinin yaklaşmasına yakın mehteran ekibi avluda yerini alırken iftar saatinde ise Fatih Belediyesi tarafından top atış töreni düzenlendi. Ayasofya Camii'nde ezan okunmasıyla ilk oruçlar açılırken bu yıl yoğunluk oluşmadığı görüldü. Ayasofya Camii ve avlusu dron ile havadan görüntülendi.

"BU SENE BİRAZ BURUK GEÇECEK"

İlk iftarını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde açmak için gelen Osman Muşluoğlu, "Bu sene biraz buruk geçecek ama yapacak bir şey yok. Nice güzel birlikte ramazanlar geçirmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    fatih erbakan gelirse kovun ordan.............
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav gardaş şuna Ayasofya deme artık ya 1453 te gerçek ismini Fatih Sultan Mehmet han tarafından verildi. Bak kâfirlere osmanlıdan gasp ettigi mekanları nasıl isimlendiriyor ve sôylüyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!