Genç kızın D-100'de korku dolu anları! Gözyaşlarına hakim olamadı

Kadıköy’de D-100 karayolunda seyir halindeyken yanan cipin sürücüsü genç kadın gözyaşlarına boğuldu.

GİRİŞ 25.03.2023 16:43 GÜNCELLEME 25.03.2023 16:57
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Çevredeki vatandaşlar yangın tüpleriyle yanan cipe müdahale etti. Olay yerinde genç kadını diğer sürücüler teselli etti.



Kadıköy, D-100 Karayolu Kozyatağı mevkiinde saat 11.30 sıralarında seyir halindeki Range Rover Marka cipin motor kısmından bir anda dumanlar yükseldi. Dumanlar kısa sürede aracın ön kısmını kapladı.

Sürücü Melisa E. cipi sağa çekerek araçtan indi. Cipten dumanlar yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, yangın tüpleriyle yanan araca müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kaputu kaldırarak cipte soğutma çalışmaları yaptı.

Seyir halinde olan cipin sürücüsü Melisa E. gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde genç kadın sürücüyü diğer sürücüler teselli etti. Öte yandan yangın nedeniyle D-100 karayolunda trafik yoğunluğu oluştu.



Kullandığı cipten dumanlar yükselen Melisa E. "Şu an bunu konuşmak istemiyorum. Çok özür dilerim. Panik halindeyim" diye konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne ağlıyon. canın sağolsun.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman kadınlara kızlara söyleyin tesettürlü olsunlar. Allah'ın cc dünyasında Allah'ın cc dediği olur. Gün gelecek eller konuşacak ayaklar şahitlik edecek. Her şey kayıt altına alınıyor. Her şey fani yani sıfır sadece Allah cc El Baki yani birdir tekdir. Ey insanlar nereye gidiyorsunuz?
    Cevapla
  • divane 1 yıl önce Şikayet Et
    MÜSLÜMAN,İMAN ile şereflenmiş bahtiyarlardır,şeytan aleyhilla'ne cinlerdendir,lakin her cin şeytan değildir,MÜSLÜMAN cinler bu zümredendir.CENAB-I HAKK'IN huzuruna elbet varacağız,el ve ayaklar nasıl şahitlik eder hep birlikte göreceğiz.YALANCI DÜNYAYA ALDANMA YA HU,BU DERNEK DAĞILIR DİVAN EĞLENMEZ,İKİ KAPILI BİR VİRANEDİR BU,BUNDA KONAN GÖÇER BİR CAN EĞLENMEZ.AZİZ MAHMUD HÜDAYİ HZ.
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Nittin hararet yaptırdın arabaya zahar
    Cevapla
  • Köroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun hepimizin başına gelebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu