Adalet Bakanı Bozdağ'dan şehit savcı Kiraz için anma mesajı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 31 Mart 2015'te terör örgütü DHKP-C üyelerince şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı andı.

Adalet Bakanı Bozdağ'dan şehit savcı Kiraz için anma mesajı
Adalet Bakanı Bozdağ'dan şehit savcı Kiraz için anma mesajı
GİRİŞ 31.03.2023 09:17 GÜNCELLEME 31.03.2023 09:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve dua ile anıyorum. Hiçbir terör saldırısı, adaleti ayakta tutan ve adalet ile hükmeden hakim ve savcılarımızı yıldıramayacaktır. Terörle mücadelemiz, son terörist bitene kadar sürecektir." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Rahmetiyle Muamele Eylesin
    Cevapla
  • İNCE 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk terör örgütünün bu ülkede nasıl ki yeri yoksa onların siyasi uzantısı hdp ninde mecliste yeri olmaması lazım, hazine yardımı almaması lazım, her kürt pkk değildir ama her hdp li pkk dır. bay kemali kandil baya havaya soktu her şeyi verecek bay kemal ah bir başkan olabilse OLAMAZSIN İNŞAALLAHHHHH,,,,,bunlarla ortaklık yapanların Allah belalarını verecek
    Cevapla
  • mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    millet olarak ne kadar bıktık şu teröristlerden. "ben sizin bacınızım" diye millete seslenen akşener de gitti hdp nin kucağına oturdu. çok yazık oldu. bir tek yavuz bey mi vatansever çıktı.
    Cevapla
  • Ayısigi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sehitler olmez vatan bolunmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi