Yürek Çıkmazı hakkında şoke eden karar! Yollarına sürpriz isimle devam edecekler

TRT1’in beğeni yağmuruna tutulan yapımlarından bir tanesi olan Yürek Çıkmazı’nda radikal bir hamleye imza atıldı. Hikayesiyle izleyenler üzerinde bambaşka bir etki uyandıran Yürek Çıkmazı projesinde senarist değişikliğine gidildi.

Yürek Çıkmazı hakkında şoke eden karar! Yollarına sürpriz isimle devam edecekler
Yürek Çıkmazı hakkında şoke eden karar! Yollarına sürpriz isimle devam edecekler
GİRİŞ 04.04.2023 10:12 GÜNCELLEME 04.04.2023 10:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Senaryosuyla ekran başındakilere duygu seli yaşatmayı başaran Yürek Çıkmazı’nda beklenmedik bir gelişme meydana geldi. Bahadır İnce’nin yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve konusuyla dizi severleri kendine çeken Yürek Çıkmazı’nda radikal bir değişiklik yapıldı.

Gönül Dağı 92.bölüm fragmanı: Duygular filiz vermeye başlıyor! Yürekleri ısıtan sahne…Gönül Dağı 92.bölüm fragmanı: Duygular filiz vermeye başlıyor! Yürekleri ısıtan sahne…

Yayına girdiği ilk bölümden bu yana hayranları tarafından yoğun ilgi görmeye devam eden Yürek Çıkmazı’nın senaristinin değiştirilmesi kararlaştırıldı. Toplumda görülen en mühim problemlere parmak basan ve etkileyici bir şekilde gözler önüne seren Yürek Çıkmazı dizisinin yeni senaristi Toprak Karaoğlu olarak belirlendi.

Kuruluş Osman final mi yapacak? Tüm gözler Burak Özçivit’in açıklamasına çevrildi!Kuruluş Osman final mi yapacak? Tüm gözler Burak Özçivit’in açıklamasına çevrildi!

Bilindiği gibi Toprak Karaoğlu, Uluç Bayraktar’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu AY Yapım imzalı İçerde isimli dizinin senaristliğini üstlenmesiyle geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştı. Öte yandan ünlü senarist Toprak Karaoğlu, mesleki kariyerinde 8.Gün ve Ramo gibi projelerin de senaryosunu kaleme almıştı.

Star TV'nin Yalı Çapkını dizisinde kriz patlak verdi! Suç duyurusunda bulunduStar TV'nin Yalı Çapkını dizisinde kriz patlak verdi! Suç duyurusunda bulundu

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Algı 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke keşke keşke keşke Meral teyzemiz de masaya kumar masası demeseydi masadan kalktıktan sonra tekrar oturma cüretinde bulunmasaydı keşke keşke keşke
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık izlemiyorum. Nefret ettim. Aile hayatına olumsuz etkisi olan bir dizi.
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    yürek çıkmazı baştan sona kavga birkaç bölüm seyrettim dahada seyretmiyorum kavga seyretmeye meraklımıyım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı