Aile dizisi seyircisinin moralini bozacak gelişme! Show TV'den göze çarpan karar

Hem kadrosu hem konusuyla büyük bir sükse yakalayan, kısa sürede geniş hayran kitlesine kavuşan Aile dizisinin sıkı takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi. İzleyenlere unutulmayacak dakikalar yaşatan ve ilk bölümden itibaren yoğun ilgi gören Aile dizisinin tek sezon sürmesi planlanıyor.

Aile dizisi seyircisinin moralini bozacak gelişme! Show TV'den göze çarpan karar
Aile dizisi seyircisinin moralini bozacak gelişme! Show TV'den göze çarpan karar
GİRİŞ 04.04.2023 10:21 GÜNCELLEME 04.04.2023 10:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Birbirinden iddialı sahneleriyle yayına girdiği her hafta sosyal medyanın gündemine oturan Aile dizisinin hayranlarının keyfini kaçıracak gelişme yaşandı. Çok kısa bir zaman içerisinde reytinglerde başarılı bir ivme yakalayan Aile dizisinin akıbeti hakkında takipçilerini yakından ilgilendirecek bir karar alındı.

Star TV'nin Yalı Çapkını dizisinde kriz patlak verdi! Suç duyurusunda bulunduStar TV'nin Yalı Çapkını dizisinde kriz patlak verdi! Suç duyurusunda bulundu

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; 7 Mart’tan beri AY Yapım imzasıyla Show TV ekranında varlık gösteren Aile dizisinin 2.sezonu olmayacak. Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Aslan Soykan’ ve Serenay Sarıkaya’nın ise ‘Devin Akın’ karakterini üstlendiği Aile dizisinin tıpkı “Çarpışma” gibi 1 sezon sürmesi planlanıyor.

Yürek Çıkmazı’nda radikal değişiklik! Yerine geçen ismi duyunca şaşıracaksınızYürek Çıkmazı’nda radikal değişiklik! Yerine geçen ismi duyunca şaşıracaksınız

Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve Hakan Bonomo’nun senaryosunu kaleme aldığı Aile dizisinin toplamda 30 bölüm çekilmesi kararlaştırıldı. AY Yapım’ın kuruculuğunu üstlenen Kerem Çatay’ın yapımcısı olduğu Aile dizisi her Salı akşamı sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severleri ağırlıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu kadın oyuncu ikiside fazla şımartılmış abartılmış çok basit sıradan sokak kültürü kanal olarak da çok dıradan tehlikeli
    Cevapla
  • Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlak bozucu rezillik aile dizisiymiş ilk fırsatta öpüşme modernlik gençleri toplumu rezil eden kanallar kapatılmalı bizim kültürümüze uymuyor
    Cevapla
  • MACKALI 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Hic bu kadar basite alinmi$ özen gösterilmemi$ ve sayilamiycak kadarda hatlar ile dolu bir dizi görmedim..Zerre kadarda acimiyorum hemen bu gün final yapsin.Birde ilk baharda ba$layan dizilerin ömürleri asla uzun olmuyor.Eylülde ba$layan dizilerde milletin cok daha fazla vakti var ve uzun sürüyor.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bugün final yapsa yeridir
    Cevapla
  • Ahmet Y 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizideki oyuncuların hepsinin ücretleri tavan, bu bütçeyi karşılaması başından zaten imkansızdı. Ayrıca evet ıyunculuklar çok iyi ama karakterler yerde.Geneli millet muhalifidir bunların, gerçi şu anki "sanatçı !" ların tamamına yakını böyle. Millete, devlete, islama küfret köşe başlarını kap, taktik bu. Herşeyi millileştiriyoruz da bir tek bunları, sanat kısmını millileştiremiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar