Star TV dizisi Yalı Çapkını'nda ciddi kriz! Olay resmen savcılığa intikal etti

Alptekin Bozkurt’un yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve 26 bölümdür yayın macerasını sürdüren OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisine ilişkin savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Star TV dizisi Yalı Çapkını'nda ciddi kriz! Olay resmen savcılığa intikal etti
Star TV dizisi Yalı Çapkını'nda ciddi kriz! Olay resmen savcılığa intikal etti
GİRİŞ 02.04.2023 09:18 GÜNCELLEME 02.04.2023 09:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Mehmet Barış Günger’in senaristliğini üstlendiği ve 23 Eylül’den beri serüvenini hız kesmeden devam ettiren Yalı Çapkını dizisi için savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Avrupa Müzik Şirketi, Müzeyyen Senar'a ait 'Kimseye Etmem Şikayet' ve Dedüblüman grubuna ait 'Sakladığın Bir Şeyler Var' isimli hak sahibi olduğu müzik parçalarının Yalı Çapkını'nda izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Yürek Çıkmazı’nda radikal değişiklik! Yerine geçen ismi duyunca şaşıracaksınızYürek Çıkmazı’nda radikal değişiklik! Yerine geçen ismi duyunca şaşıracaksınız

Konuyu savcılığa taşıyan Avrupa Müzik Şirketi, Yalı Çapkını dizisinin yapımcısı OGM Pictures'e gerçekleştirdiği uyarılara rağmen kullanımının durdurulmadığına şikayet dilekçesinde yer verdi.

Kuruluş Osman final mi yapacak? Tüm gözler Burak Özçivit’in açıklamasına çevrildi!Kuruluş Osman final mi yapacak? Tüm gözler Burak Özçivit’in açıklamasına çevrildi!

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Avrupa Müzik şirketi hak sahibi oldukları şarkıların dizide izin alınmadan hukuka aykırı bir şekilde kullanıldığı iddiasını öne sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Şikayet dilekçesinde, dizinin 1.bölümünde Müzeyyen Senar'a ait 'Kimseye Etmem Şikayet', 4.bölümünde ise Dedüblüman grubuna ait 'Sakladığın Bir Şeyler Var' isimli parçaların izinsiz yayınlandığını tespit ettikleri belirtildi.

Show TV'nin Aile dizisinin tutkunlarını üzüntüye sokacak gelişme! Sezon sonunda…Show TV'nin Aile dizisinin tutkunlarını üzüntüye sokacak gelişme! Sezon sonunda…

Dilekçede Avrupa Müzik şirketinin, yapım şirketiyle görüştüklerini fakat birçok uyarıya rağmen kullanımın durdurulmadığı iddia edildi. Şarkılar üzerinden haksız kazanç edildiğini belirten müzik şirketi, yapım şirketinin cezalandırılmasını talep etti. Savcılık tarafından konu hakkında soruşturma başlatıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Beğendim 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet, belki böyle vurup çoğu gereksiz dizileri ekrandan def edebiliriz.
    Cevapla
  • Gezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok önemli bir habermiş sürüm sürüm süründürürler şimdi…
    Cevapla
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlâksızlık cinsel sapıklık bu topluma çapkınlık adı altında aşılanmaya devam ediyor. Bizim yapmadığımız suç duyurularını Avrupalılar yapıyor. Sebep farklı da olsa
    Cevapla
  • ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksızlıklarından dolayı sorun yok yani. Herşey süper dizi "Türk ailesini" anlatıyor. herşey güllük gülistanlık dizinin tek sorunu bu bencede (!) Allah için bu ve bunun gibi dizilere buğzediyorum.
    Cevapla
  • Cennet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allal Allah sanki sen muslumansin baksa kimse değil izleme kardeşim seni zorla TV karsisina oturtanmi var bitmedi sizin gibi örümcek kafalar insanlar özgür gunahida sevabida Allah katında kendileri verecek sanane
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet şiddeti tv dizilerinden öğrendi.Devleti milleti ahireti takan yok.En fazla kadına şiddet var.İnsanlarda kadına şiddeti onlardan öğreniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor